Facebook

På søndag går turen sydpå, når vi møder TM Tønder Håndbold. Her skal drengene jagte de 2 point, så vi kan fastholde forspringet til forfølgerne i puljen. Men det bliver bestemt ikke en nem kamp. Det ved vi fra vores første møde med dem, hvor vi måtte slide os til en 32-31 sejr på hjemmebane.
Som optakt til søndagens kamp har vi stillet Cheftræner, Mads Hjortshøj, en række spørgsmål, som kommer her:

Grundet udsættelsen af kampen mod HØJ Elite har i fået en ekstra uge tilføjet til jeres opstart. Har denne uge været kærkommen? Eller ville du helst have været i gang i forrige weekend?

“Vi var klar til at spille mod HØJ Elite, så vi var selvfølgelig ærgerlige over at kampen ikke skulle spilles, men sådan var det nu lige. Vi har brugt den “ekstra” uge på at træne videre på de ting vi synes vi skal blive bedre til og samtidig til at ændre fokusområde på at skulle spille mod Tønder og ikke HØJ Elite.”


Hvordan har i brugt ugen? Har i haft meget fokus på Tønders spillestil eller har i fokuseret på jer selv?

”Vi har gjort som vi “plejer” og brugt de første par træninger på at fokusere på elementer i vores eget spil og fra i dag og især lørdag, så forholder vi os til Tønder.”


Hvordan vil du vurdere truppens styrke? Står I stærkere nu, end I gjorde før juleferien?

”Min umiddelbare vurdering er at julepausen kom på et rigtig fint tidspunkt for os både fysisk og mentalt, men nu er opgaven at finde tilbage til det mindset som vi var gode til at fastholde i den lange periode før jul, hvor vi præsterede rigtig fint i mange kampe.”


Sidst i mødte TM Tønder Håndbold blev der slidt for sejren. Hvad er dine forventninger til denne kamp?

”TM Tønder er et godt hold og har mange spillere er på dagen kan ramme et meget højt niveau. Det har vi på egen “krop” oplevet både da de spillede i Klink & Jensen Arena før jul, men også når deres spillere har spillet mod os før de skiftede til TM Tønder. Så der venter en virkelig svær opgave på en svær udebane, hvor der ofte er et stort tryk fra hjemmeholdets tilskuere.”


Tønder har med 2 sejre i streg taget et hop op i tabellen, og ligger lige pt. på 8. pladsen med 13 point. Men samme antal point har de forhåbentligt, efter vi har besøgt dem på søndag.
Kampen bliver fløjtet i gang på kl 14.00 i Tønder Sport & Fritidscenter. Skulle man have lyst til at støtte drengene, så er man meget velkommen.