Facebook

En flot efterårssæson med så mange spændende kampe kunne ikke ende på anden måde, end med endnu et spændende opgør. Stillingen var lige i store dele af kampen, og efter en føring på 13-11 ved pausen, fastholdt vi hele vejen igennem føringen og kunne til sidst score til 30-28.

Årets sidste opgør startede i et yderst højt tempo, og med to hold som virkede tændte. Vi var nede 0-1, 1-2 og 2-3, men det var også sidste gang. Med fire scoringer i træk vendte vi kampen, og var hele vejen igennem et skridt foran. Med en scoring kort før pausen førte vi 13-11 efter de første 30 minutter.

Vi får en flot start på anden halvleg og kom hurtigt foran med 5. Det fik Tønder til at tage en TO, hvilket fik dem tilbage i kampen. Derfra var kampen lige, men vi var hele tiden foran med mindst 1 mål. Med 8. sekunder igen kommer vi i boldbesiddelse, foran med 1, og efter en TO kom de sidste justeringer på plads. Til trods for helbanepres, holdt drengene hovedet koldt og fik i sidste sekund sendt bolden i mål til slutresultatet 30-28.

Vi går nu på en tiltrængt juleferie, men vender stærkt tilbage i det nye år. Første kamp i 1. division er søndag d. 12. januar, når vi gæster Otterup. Inden da venter både en træningskamp og en pokalkamp. Følg endelig med på facebook for flere detaljer om de kampe.