Facebook

Vi står lige nu i en situation der ser rigtig god ud. Med sejren over Mors-Thy er vi nu både to point foran dem og bedre indbyrdes. Næste hjemmekamp byder på et spændende opgør mod HEI, Skæring, hvor vi endnu engang jagter en revanche.

Der resterer blot 4 kampe i turneringen, og vi har givet os selv en god indgang til disse. Det blev til en yderst vigtig sejr over Mors-Thy håndbold, efter en rigtig svær kamp. Sejren betyder at vi nu er både 2 point foran dem og også bedre indbyrdes. Det betyder at vi som udgangspunkt skal hente 3 sejre i de sidste 4 kampe.

Om holdets situation fortæller playmaker Mikkel Madsen:

”Så længe vi selv kan afgøre vores skæbne, synes jeg, at vores situation ser rigtig god ud. Men selvom vi er foran lige nu, skal vi være fokuseret på at gøre arbejdet færdigt, og de sidste 4 kampe bliver på ingen måde lette.”

Søndagens opgør mod HEI, Skæring bliver endnu en kamp, hvor vi jagter revanche. Vi led et smalt nederlag efter en tæt kamp i første opgør, og det vil vi gerne ændre. Vi skal derfor være klar fra start, og der skal fuld koncentration på, så vi får de 2 point og fastholder vores forspring i tabellen.

Mikkel fortæller videre om søndagens kamp:

”Kampen på søndag, bliver en kamp, hvor vi jagter revanche og forhåbentligt kan vi tage nogle af de gode ting fra Mors-Thy kampen med videre. Men det handler om at få de 2 point på kontoen – det er det vigtigste fra nu af.”

Dommerne fløjter opgøret i gang søndag d. 10. marts kl. 15.00 i Sportscenter Herning. Sæsonen nærmer sig sin afslutning, så skal du nå at se drengene i aktion er det ved at være sidste chance på denne side af sommerferien.