Facebook

I eftermiddagens topbrag ude mod Mors-Thy har vi det rigtig svært gennem de første 45 minutter, hvor gennem store dele er bagud med 3-4 mål. Vi er flere gange ved at hente dem i denne periode, men det er først til sidst det lykkedes og comebacket fuldendes med sejren på 25-27.

Kampen startede i et højt tempo og med mange scoringer. Mors-Thy er generelt mere skarpe end os, og vi kæmper specielt defensivt. Vi er med til 10-10 de første 20 minutter, men de sidste 10 minutter trækker Mors fra til pausestillingen 16-13.

I anden halvleg rammes vi af mange udvisninger og hænger fortsat efter gennem det første kvarter. Herefter ændres kampen markant, og træner Søren Baadsgaard kalder samtidig de sidste 15 minutter for outstanding. I de sidste 15 minutter går vi fra at være bagud 21-17 til at hive sejren og de to vigtige point med hjem med en 25-27 sejr.

Vi vil gerne takke de mange medrejsende tilskuere for den suveræne opbakning vi oplevede på Mors gennem hele kampen. I fik for alvor vist, hvilken betydning det har, og det håber vi fortsætter i sæsonens 4 sidste kampe.

Sejren i eftermiddagens kamp betyder nu at Mors-Thy skal hente 3 point mere end os i de sidste 4 kampe for at fravriste os 1. pladsen og forpurre vores direkte oprykning til 1. division. Næste vigtige opgør er hjemme i Sportscenter Herning mod HEI, Skæring søndag d. 10. marts.