Facebook

HC Midtjylland rykker op i ligaen i sæson 2022 – 2023. Det er nu ganske vist. Med en storsejr på 32 – 23 (17-14) over Odder Håndbold i Spektrum i Odder, sikrede HC Midtjylland sig onsdag den 9. marts de to point, der manglede, for at holdet næste sæson rykker op i HTH Ligaen. Med 40 point som tophold i puljen er det dermed umuligt for nummer to at indhente HCMs imponerende pointtal. Målscorer blev:

Sebastian Jensen 9
Jonathan Havdrup Sørensen 7
Mathias Nikolajsen 5
Rasmus Madsen 4
Jeppe Krogh 3
Jonas Langerhuus 3
Kasper Didriksen 1

Foto: Flemming Scully.

Læs Herning Folkeblad og andre toneangivende danske medier om HC Midtjyllands oprykning til ligaen og den spændende kamp mod Odder Håndbold. Her links til flere (betalings-) artikler i Folkebladet: Trænerkommentar efter kampen, og avisens leder om oprykningen.

TV2/Sport om HCM-oprykningen. Ekstra Bladet skriver også om HC Midtjylland. HC Midtjylland og oprykningen til ligaen på forsiden af TVMidt/Vest.dk. Berlingske Tidende skriver om HC Midtjyllands kommende oprykning til ligaen.

Eller følg kampen minut for minut på LiveScore. Målscore og kampdata her. Næste kamp er lørdag den 12. marts mod Elitesport Vendsyssel på udebane. Næste hjemmekamp i Klink & Jensen Arena bliver mod Roskilde. Det sker søndag den 26. marts.