Facebook

Skrevet af: Jonas Kofoed Nielsen

En af vores kære og uundværlige frivillige Palle Thomasen rundede et imponerende hjørne, da han i torsdags 13. august fyldte 80 år og blev hyldet i hallen inden kampstart.

Palle spillede selv håndbold som helt ung 21-årig, men fandt hurtigt ud af at han vist var bedre til at prøve at holde styr på de andre. Det blev starten på en international dommerkarriere, der varede i 18 år og bragte ham rundt i Østeuropa samt til Rusland og Island.

Palle nåede at blive en del af det tredjebedste dommerpar i Danmark og dømte 232 kampe på internationalt niveau. I 1988 puttede han dog fløjten i lommen og startede i DHF’s dommerudvalg som obervatør. Her fortsatte han, til han blev 70 år.

“Et par år senere indfangede Salle (Niels Jørgen Sahlholdt) mig til at være sin højre hånd”, fortæller Palle, og siden da har han været en fast del af HCM’s frivillige. Han har helt naturligt også stået for at tage sig af dommerne i forbindelse med kampene.

“Jeg bliver ved, fordi jeg ikke kan undvære det, og på grund af alle de venskaber jeg har knyttet. Og helbredet tillader stadig, at jeg kan deltage og hjælpe til.”

Stort tillykke fra HCM og en kæmpe tak for alt det, du har gjort og stadig gør for klubben!