Facebook

Skrevet af: Jonas Kofoed Nielsen

Det blev til en fremragende sejr over topholdet HØJ Elite på 27-22, hvor der blev lukket effektivt af i forsvaret, og alle mand bidrog i begge ender.

Vi havde virkelig brug for en sejr efter en hård stime af kampe mod rækkens tophold og begrænset succes.
Det var dog endnu en stor mundfuld, der stod klar på den anden side af midterlinjen i form af HØJ Elite, som har været lidt af en målmaskine hidtil.

Kampen starter dog helt optimalt med en føring på 3-0 efter 5 minutter, hvor Nicolai Mortensen i målet piller noget af pynten af HØJs stjernespiller Bo Spellerberg. Sebastian Jensen udnytter et par straffe, og Jacob Aaquist kommer igen godt i gang fra starten.
Samtidig tager to gange Andreas (Sommer og Thomsen) gevaldigt fra i forsvaret, og indfrier dermed planen om mere tyngde i midterforsvaret:

“Det er megafedt, at vi kan gå ind og omstille os så hurtigt, og så holde et hold som HØJ på 22 mål”, lød det fra en glad men træt Andreas Thomsen efter kampen.

“Vi spiller rigtigt godt angrebsspil generelt, men hvis vi fremover kan få forsvaret på ligesom i dag, så begynder vi at se giftige ud”, vurderede han også.

Efter et kvarters spil holder vi en føring på 7-5, hvor Jeppe Krogh har fået fingrene i nogle gode bold på stregen og sendt dem videre i nettet. Mortensen holder niveauet mellem stængerne og skriver sig da også på scoringslisten, da han kaster bolden i et tomt HØJ-mål. Endelig kan Mikkel Madsen gøre det til komfortable 14-9 ved pausen.

Den holder endelig hjem

I den sidste halvdel af kampen var det som om, der var enighed om, at føringen ikke skulle smides væk igen.
VI fortsætter det bundsolide forsvar og holder også en føring på 18-14 efter 40 minutter på trods af en del misbrugte åbne chancer.

En lidt medtaget og småhumpende Bo Spellerberg, som har fået en varm velkomst i første halvleg, lægger dog stadig pres på og ender med at lave 8 kasser i kampen.

Imidlertid er vores egne Sebastian Jensen og Nicolai Witt blevet godt varme, og sidstnævnte gør det til 25-19 med kun 10 minutter tilbage. Desuden har Hummelmose overtaget i buret og fortsætter den flotte stil, hvor Mortensen slap.
Vi får lukket kampen ligeså overbevisende som resten af matchen, og vi kan endelig nyde en tiltrængt og solid sejr på 27-22.

“Megagodt arbejde i dag, superflot!”, lød det fra en meget tilfreds cheftræner, Mads Hjortshøj efter kampen.

Kampens spiller blev Andreas Simonsen, som er sponsoreret af K Weis A/S.