Facebook

Skrevet af: Jonas Kofoed Nielsen

Vi er stødt ind i et par solide modstandere de seneste uger, men vi holder fanen højt og vil gøre alt for at forsvare hjemmebanen, når vi får besøg af HØJ Elite søndag 18. oktober i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning.

Gæsterne fra HØJ Elite er et ungt hold, men de har mange stærke profiler heriblandt den tidligere landsholdsspiller Bo Spellerberg.
De har indtil videre kun tabt en af deres kampe, så der venter os endnu en stor udfordring.

“HØJ Elite kommer til Herning med gode resultater grundlagt på rigtig flot angrebsspil. De har i de sidste 4 kampe lavet over 30 mål, så det er en stor defensiv opgave der venter os”, vurderer cheftræner Mads Hjortshøj.
Samtidig kommer de med den vel nok største profil i 1. division, Bo Spellerberg, som har en stor andel i deres flotte angrebsspil.”

Holder gejsten oppe

På trods af den solide modstand og en beskeden pointhøst til følge er der dog stadig god stemning og gejst i HCM-lejren:

“Vi forsøger at holde moralen høj ved at snakke om tingene og rette sigtet mod det vi gerne vil gøre bedre fremadrettet. Samtidig prøver vi at træne hårdt og stille krav til os selv og hinanden”, fortæller Mads Hjortshøj.

Kampen fløjtes i gang kl. 16, og du kan købe billet her.