Facebook

Topscorer for Lemvig Thyborøn Håndbold i sidste sæson i håndboldligaen – Jonas Langerhuus – spiller de næste 2 sæsoner i HC Midtjylland.

Jonas er en erfaren herre sin unge alder til trods, og har gennem flere sæsoner bevidst sit værd i både håndboldligaen og i udlandet. De seneste 2 sæsoner har den tidligere U-landsholdsspiller tørnet ud for LTH i håndboldligaen, hvor det i forrige sæson blev til 107 rene mål i 23 kampe og en samlet 13. plads på topscorerlisten og læg dertil 55 assists. En plads som nummer 18 på MEP listen i håndboldligaen vidner om, at Jonas er en klassespiller.

Jonas har gennem hele karrieren spillet med på øverste hylde og har spillet for klubber som Skanderborg, Ribe-Esbjerg, Århus og LTH i håndboldligaen med en enkelt afstikker till Schweiz og Pfadi Winterthur.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Jonas Langerhuus: Jeg har fulgt Jonas i efterhånden rigtigt mange år nu, og i Jonas får vi tilført en tovejs spiller, der ved hvad det vil sige at være med på øverste hylde. Jonas er en der går forrest – en vindertype der kan trække de andre med – han kan meget på egen hånd, er skudfarlig og samtidig har han et godt blik for også at spille sine medspillere gode. Der er ikke tvivl om at Jonas bliver en klar gevinst for holdet.

Formand Kim Simonsen er også rigtig glad for, at det er lykkedes at tiltrække en spiller af Jonas Langerhuus’s kaliber og udtaler: Vi er gået efter at få tilført lidt mere rutine til holdet og får i Jonas en spiller, der går forrest, og som kan være med til at bygge videre på den trænings og vinder mentalitet, som Mads og Søren har fået bygget op. At en spiller af Jonas’s kaliber har valgt vores projekt foran bl.a. ligaklubber, er vi jo bare stolte og glade for – det viser os, at vi nu er rykket endnu et skridt opad i hierarkiet.

Går vi to år tilbage ville det være utænkeligt, at en spiller som Jonas ville have foretrukket HC Midtjylland – men nu er vi der, hvor vores træningsmiljø og ambitioner også tiltrækker folk fra øverste hylde, og vi er overbeviste om, at Jonas også kan være med til at løfte og inspirere de unge talenter i truppen – hvad enten det er på første holds niveau eller det er i ungdomsafdelingen.

Jonas Langerhuus udtaler om kontrakten med HC Midtjylland: Jeg blev faktisk lidt overrasket over henvendelsen fra HC Midtjylland og havde måske ikke lige set mig selv i 1. division – men jeg må sige, at da jeg først havde talt med Mads og Søren, så var jeg tændt på projektet. At være med til at tage næste skridt imod toppen af dansk håndbold er et projekt, jeg synes rigtigt godt om.

Det føles lidt som en lille familie i HC Midtjylland, hvor de rutinerede er med til at løfte og forme de unge spillere, og det tiltaler mig, ligesom jeg gerne vil være med til at bygge endnu mere på træningsmentaliteten – jeg ved, hvad der kræves på allerøverste hylde, og det har jeg tænkt mig at få formidlet videre, og så glæder jeg mig helt vildt til at være med til at sætte stemning i den nye arena – når klubben efter sommerferien flytter ind i den nye Klink og Jensen Arena i Sportscenter Herning.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Cheftræner

Telefon: +45 26334866