Facebook

Jonathan Sørensen, der kom til klubben for 2 sæsoner siden, har forlænget aftalen med yderligere 2 år, så han er i klubben til 30. juni 2023.

Den formstærke højrefløj Jonathan Sørensen er vokset siden skiftet til HC Midtjylland fra HEI for knap 2 år siden og har de seneste kampe været en sand målmaskine – der nu ikke bare laver mål på contra og fra fløjen, men også har vist sig som en sikker skytte fra straffe pletten.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen af Jonathan Sørensen: Jonathan er gået meget frem i denne sæson, og har i de seneste kampe været rigtig skarp fra højre fløj – det passer Jonathan rigtigt godt, at vi har fået flere afslutninger sendt ud mod fløjene og de bliver sendt sikkert i mål.

Der er altid fart over feltet med Jonathan på fløjen, men han er også klar over, at der skal arbejdes benhårdt med det fysiske for at kunne matche de stadigt tungere stregspillere – en spiller, der har formået at ligge lag på i den tid han har været i klubben, og ser frem til at arbejde med Jonathan i yderligere 2 sæsoner.

Formand Kim Simonsen er også rigtig glad for forlængelsen af Jonathan Sørensen og udtaler: En forlængelse med en ung talentfuld spiller passer lige ind i vores strategi og filosofi. Jonathan har på det seneste vist det potentiale han indebærer – stensikker i sine afslutninger og en spiller, der indgår i spillet op af banen. Vi er glade for at Jonathan tager 2 år mere i HCM trøjen.

Jonathan Sørensen udtaler om forlængelsen af kontrakten med HC Midtjylland: Det går rigtigt godt på banen p.t. og vi fløje får mange bolde og arbejde med, så en forlængelse af kontrakten var ligetil. Jeg er glad for samarbejdet med Mads og Søren og befinder mig rigtigt godt i klubben – vi spiller med i den sjove ende af tabellen og det ser ud til at vi kan ligge endnu et lag på rent spillemæssigt til den kommende sæson – så det var ikke nogen svær beslutning at sige ja tak til yderligere 2 sæsoner.

Det bliver selvfølgelig også en fed oplevelse af kunne løbe ind i den nye arena, så det glæder jeg mig også til og så håber jeg at vi kan få sluttet indeværende sæson godt af, og sikre os den 3. plads, der giver adgang til op-/nedspils kampene.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Cheftræner

Telefon: +45 26334866