Facebook

En af heltene fra Pokaltriumfen i 2016 vender hjem til HC Midtjylland. Kasper Kvist tiltræder den 1. juli 2021 på en 2-årig aftale.

31-årige Kasper Kvist har gennem seniorkarrieren spillet håndboldliga for klubber som Viborg, Mors/Thy, HCM og Ribe/Esbjerg samt spillet 2 år i den tyske Bundesliga for Wetzlar.

Kasper, en super hurtig venstrefløj, der samtidig er en sikker straffekastskytte med et varieret skudmønster, er hentet tilbage til klubben med hjælp fra en række sponsorer, der har gjort det muligt for klubben at hente Kasper hjem.

Med K Weis i spidsen har virksomheder som Jack Jones, Witt, JBS, og Spar Nord gjort det muligt, at vi har haft mulighed for at hente Kasper Kvist retur til klubben.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Kasper Kvist: Kasper er en klasse spiller, der gennem de seneste mange år har vist sit høje niveau i håndboldligaen og ikke mindst i den tyske Bundesliga – så det er klart at man som træner siger ja tak til at få tilført en spiller af den kaliber til truppen.

Kasper er en lynhurtig scoringssikker venstre fløj, der samtidig i mange år har været en sikker straffekastskytte, så det er klart, at vi med tilførslen af Kasper forventer at kunne stå endnu skarpere i kontrafasen og ikke mindst fra straffepletten.

Kasper kommer med noget rutine og kan bidrage med noget ro i de afgørende momenter af en kamp, samtidig får vi også en spiller, der kan være med til at dele ud af sin viden til de unge i truppen samt til vores talenter i U17 / U19, så ud over at få en klasse spiller tilført, så får vi også tilført en spiller, der ved hvad der skal til for at nå helt til tops som kan være et forbillede og kulturbærer.

Formand Kim Simonsen er også rigtig glad for tilgangen af Kasper Kvist og udtaler: At en spiller som Kasper Kvist har valgt at takke ja til at komme hjem til HC Midtjylland, er et kæmpe Scoop og noget vi er utroligt stolte af. Kasper er en lokal spiller, der var med da vi vandt pokalturneringen – så det er en rigtig kulturbærer, der kommer hjem.

Kasper har trådt sine barnesko i Ikast og Herning, og er prototypen på DNA’et i HC Midtjylland – en ung spiller der kan prøve sig af på øverste hylde, og det må vi sige at Kasper i den grad har – pokal titel, final4 i Tyskland (tyske pokal final 4), mange år i håndboldligaen og nu hjem til klubben, hvor det hele begyndte.

At Kasper har valgt vores projekt til, betyder rigtigt meget for os, og viser at vi fortsat bevæger os i den rigtige retning. Samtidig er vi meget taknemmelige over den opbakning, der er lokalt – det havde ikke være muligt at hente Kasper retur uden den ekstra hjælp, der er kommet fra en håndfuld lokale virksomheder, der straks kunne se ideen med at få en kulturbærer og en så dygtig spiller som Kasper retur til klubben.

Virksomhederne Spar Nord, JBS, Witt, Jack Jones med K Weis i spidsen har gjort det muligt, at vi har kunnet hente Kasper retur, og det viser os, at sponsorerne bakker op og viser velvilje overfor vores projekt og er med til at øge muligheden for at kunne tage det sidste skridt op i håndboldligaen.

Kasper Kvist udtaler om kontrakten med HC Midtjylland: Siden jeg forlod HCM til fordel for Wetzlar (Bundesligaen) og efterfølgende Ribe/Esbjerg, så har jeg fulgt med i udviklingen i HCM, og har altid haft en drøm om at kunne komme tilbage og bidrage til klubben. Jeg har tidligere haft en fantastisk god tid i klubben, og håber at jeg kan være med til at hjælpe klubben til at tage sidste skridt op i Håndboldligaen.

Jeg har jo prøvet en masse allerede og har stadig mod på meget mere – det er et super spændende projekt der er sat i søen med genrejsningen af klubben, og samtidig ser jeg også med spænding på det talentprojekt, der er sat i søen, hvor jeg også gerne vil være med til at bidrage med de erfaringer jeg har gjort mig.

Som tidligere HCM-spiller kender jeg jo klubben indefra, men synes der er tænkt mange nye og spændende tanker siden jeg var her sidst, og så må jeg også bare sige, at den nye arena kommer til at løfte hele projektet – det er jo sådan nogle faciliteter, der har været brug for til en klub af HCM’s størrelse. Nu er ungdom og senior samlet et sted og det bliver fantastisk at løbe på banen til den første kamp i den nye arena – en arena hvor målet klart er at gøre den til et uindtageligt fort med fyldte tribuner – jeg ved jo at Mads og Søren er garant for noget seværdigt håndboldspil med masser af tempo og masser af mål, så jeg ser frem til igen at trække HCM trøjen over hovedet og gensynet med publikum og de mange frivillige omkring klubben.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Cheftræner

Telefon: +45 26334866