Facebook

Det er med glæde vi kan offentliggøre, at HC Midtjylland har lavet en 2 årig aftale med Kim Sonne fra 1. juli 2023. 

Kim er en stor målmand 2 meter høj med erfaring fra både dansk, tysk og fransk håndbold. I sommeren 2014 skiftede Kim fra Skive til mægtige Kiel og blev i 2015 tysk mester med Kiel for derefter at tage turen videre til Minden over Chartres i Frankrig til Ribe-Esbjerg og Erlangen – inden han midt i denne sæson er kommet til Fredericia. 

Vi ser frem til at få Kim på mål for HCM i de kommende 2 sæsoner, hvor Kim også skal være med til at lære fra sig til de unge talentfulde målmænd i HCM systemet. 

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om kontrakten med Kim Sonne: Vi kender vigtigheden af at have en sikker sidste skanse i målet, og der er vi sikker på, at Kim med den enorme rutine han har kan være med til at bidrage til udviklingen af klubben de kommende år – Kim er 30 år gammel og dermed nærmest lige begyndt på de bedste år for målmænd, og på trods af dette, har han allerede et yderst attraktivt CV med sig – så vi er stolte over at Kim har valgt vores projekt til. 

Formand Kim Simonsen er også rigtig glad for at det er lykkedes at lave en aftale med Kim Sonne og udtaler: Kim er en spiller, der har været interessant for mange klubber ikke bare i den danske HTH Liga men også uden for landets grænser. Vi er glade for at Kim har valgt os til, og vi ser frem til at kunne have glæde af Kim de næste 2 sæsoner. 

Kim er måske ikke lige indbegrebet af det nye HC Midtjyllands DNA – men vi er også klar over, at der skal noget rutine til at være med til at udvikle de unge spillere, og den rutine kommer Kim med – han har været på en af de helt store adresser i håndbolden – nemlig Kiel, og den ballast man får med derfra kan være guld værd for vores projekt fremover. 

At vi har lavet en 2 årig aftale med Kim betyder også, at vi i fremtiden har kontinuitet på denne plads på banen og dette giver også vores unge talenter ro til at udvikle sig. 

Vi ser frem til at kunne byde Kim velkommen i Klink & Jensen Arena

Kim Sonne udtaler om kontrakten med HC Midtjylland: Jeg føler at dette er det helt rigtige til mig og mit næste skridt i karrieren – at være med til at bygge på det projekt, der allerede er sat i søen – nu er man nået første skridt – nemlig HTH Ligaen og jeg vil gerne være med til at rykke holdet og klubben det næste stykke i projektet. Det er noget der tiltaler mig meget – ligesom jeg kommer med noget rutine og får en central rolle på holdet. 

Jeg har kun hørt rigtigt meget godt om klubben, deres strategi og glæder mig til at spille sammen med mine nye holdkammerater. Det er et flot setup med Klink & Jensen Arena som jeg ser frem til at spille i. For yderligere information kontakt venligst;

HC Midtjylland 
Mads Hjortshøj 
Cheftræner
Telefon: +45 26334866