Facebook

Mathias Nikolajsen aktuelt nr. 6 på topscorerlisten i 1. division skal være med til at løfte HC Midtjylland yderligere. Mathias tiltræder på en 2-årig kontrakt den 1. juli 2021.

22-årige Mathias har gennem seniorkarrieren spillet for Ribe/Esbjerg og Skovbakken og har de seneste sæsoner vist sig som værende en yderst målfarlig spiller i 1. division.

Mathias Nikolajsen er en dygtig håndboldspiller med blik for spillet – fintestærk og ikke mindst skudstærk under tre meteren. En spiller der med et hurtigt antrit og afleveringsteknik formår at indgå i et hurtigt og seværdigt kombinationsspil – der er fokus på det tekniske, men Mathias formår også at begå sig i den defensive del, hvilket gør, at han passer perfekt ind i det hurtige og seværdige spil, som kendetegner HC Midtjylland.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om tilgangen af Mathias Nikolajsen: Mathias har markeret sig i de seneste 2 sæsoner – en spiller med et højt teknisk niveau, der passer perfekt ind i den måde som vi ønsker at spille – fart over feltet, højt anlagt spil med en masse tekniske detaljer – men også en arbejdsmand, der ved, at håndbold spilles i begge ender.

Med den håndbold hjerne som Mathias er udstyret med, så forventer jeg, at det er en spiller, der hurtigt kan integreres i vores spil, og som hurtigt vil kunne være med til at sætte yderligere fart på spillet. Vi forventer også at Mathias kan være med til at ligge yderligere lag på den udvikling som der er sat i gang i HCM.

Formand Kim Simonsen er også rigtig glad for tilgangen af Mathias Nikolajsen og udtaler: Endnu et ungt talent har valgt HC Midtjylland til og ud over at Mathias ikke lige har trådt sine barnesko i Herning/Ikast/Brande området, så er Mathias prototypen på en HC Midtjylland spiller – En ung og talentfuld spiller, der har evnen og viljen til at kunne drive det langt – en spiller, der kan gå ind og være et forbillede for ungdomsspillerne i området og være med til at inspirere dem – han kan nogle ting med en bold, der gør at han altid vil være en seværdig spiller.

Vi har tidligere haft god erfaring med at hente unge spillere i Skovbakken – Sebastian Jensen (pt. nr. 3 på topscorerlisten i 1. division) er samme alder som Mathias og med den udvikling han har været igennem,

efter han kom til os, den forventer vi også at Mathias kan få – så vi ser frem til de næste 2 sæsoner med Mathias i HCM trøjen.

Mathias Nikolajsen udtaler om kontrakten med HC Midtjylland: Nu har jeg fulgt HCM på tætteste hold de seneste 2 sæsoner, og kan se at der er gang i et interessant projekt. De spiller med fuld fart på, og det er noget der passer godt til mig – samtidig har det været et ekstra plus at Mads og Søren har bevist at de kan videreudvikle unge spillere.

Jeg kender jo mange af spillerne allerede og der er en rigtig god blanding mellem unge talenter og nogle mere erfarne spillere som man kan læne sig op ad – og jeg tænker da, at jeg vil kunne bidrage med noget fart og tempo og ikke mindst noget seværdigt håndbold.

Nu glæder jeg mig til at komme i gang – mærke stemningen og ikke mindst glæder jeg mig at mærke stemningen i den nye Arena – det bliver en super stemning, der kan bankes op, når vi først kommer i gang.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Cheftræner

Telefon: +45 26334866