Facebook

HC Midtjylland har forlænget aftalen med playmaker og topscorer Mikkel Madsen med yderligere 2 sæsoner.

Mikkel har været med siden genstarten i 2. division og har nu forlænget aftalen, så den løber i endnu 2 sæsoner. Med det eminente overblik og den farlige skudarm har Mikkel i indeværende sæson være en vigtig brik for HCM og samtidig er han en af de spillere med X faktor – en der kan lidt mere end andre – en rigtig publikumsspiller, der bare leverer på højt niveau.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen med Mikkel Madsen: Mikkel har bare leveret på et rigtigt højt niveau i løbet af denne sæson, og er klart en af de vigtigste brikker i, at vi har performet på dette niveau som hold. Det er en fornøjelse at arbejde med Mikkel, og han bliver bare ved med at ligge lag på, år for år samtidig med at han kan nogle tricks med bolden, som ikke mange andre kan – han er jo en spiller, der kan lave mål ud af ingenting.

Formand Kim Simonsen er selvsagt glad for at det er lykkes at forlænge med Mikkel Madsen og udtaler: Mikkel er jo en rigtig fanfavorit, der leverer både på og udenfor banen – han kan det der lidt ekstraordinære i sit spil, og så er ham med til at gøre sine medspillere gode, så jeg er rigtig glad for at Mikkel fortsætter hos os de næste 2 år.

Ud over at Mikkel leverer på banen, så er han også rigtig god til at give videre til de unge spillere – så han er en spiller unge talenter kan spejle sig i – man behøver ikke altid at være 2 meter høj og veje 100 kg for at kunne spille noget fantastisk håndbold – det gælder om nogle andre færdigheder, og dem har Mikkel i stor stil. 

Mikkel Madsen udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Målet for den kommende sæson er klar – oprykning til ligaen, og det synes jeg er en fed målsætning – nu har vi været med helt i toppen af 1. division de seneste par sæsoner, så nu skal det være – der bliver selvfølgelig mange om buddet, men jeg føler vi

som hold er vokset og så har vi nogle individualister, der kan være med til at afgøre kampene – så jeg tror vi går en rigtig spænde tid i møde for klubben, og det vil jeg gerne fortsat være en del af.

Jeg håber som så mange andre, at der snart bliver åbnet op for, at der kan komme tilskuere i hallen igen og ikke mindst til den kommende sæson, hvor vi får en ny Arena. Der håber jeg, at vi kan fylde den hver gang, så vi får et uindtageligt fort – der giver hjemmesejre.

Jeg føler selv, at mit eget spil altid løftes, når man mærker at publikum er med – det giver bare lige lidt ekstra til en cirkushest, at teltet er fyldt og stemningen er i top – vi mærker jo opbakningen til klubben og holdet, men håndbold skal ses live i hallen, og der vil jeg opfordre alle til at komme i hallen og støtte op i vores jagt på oprykningen – så er jeg sikker på, at de frivillige og administrationen i klubben og ikke mindst os på banen vil være med til at levere noget ekstraordinært for at give jer tilskuere, fans og sponsorer en rigtig fed oplevelse hver gang.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Cheftræner

Telefon: +45 26334866