Facebook

Der ventede os sæsonens største udfordring, da vi lørdag eftermiddag tog imod de helt store oprykningsfavoritter fra TMS Ringsted. På trods af at vi på et tidspunkt var bagud med 6 mål, kom vi tilbage og var helt med indtil de sidste 5 minutter, hvor Ringsted gjorde brug af rutinen og sikrede en 27-31 sejr.

Kampen startede i et højt tempo, og begge hold virkede klar til den opgave, som ventede. Vi var forberedt på det tryk Ringsted kom med, og det lykkedes os flere gange at modstå det. Vi rammer flere perioder, hvor det er Ringsted der scorer 2-3 mål i træk, og er pludseligt nede med 6 mål. Vi kommer bedre med inden pausen, og kun lidt uskarphed forhindrer os i at være helt med efter 30 minutter. Vi går i omklædningsrummet nede med 14-16.

Anden halvleg er en stort set helt lige affære. Flere gange kommer vi helt op på siden af Ringsted, men vi kommer aldrig foran. Mod slutningen af kampen rammer Ringsteds rutine os, hvor vi får en udvisning og et direkte rødt kort. Herfra kunne Ringsted forholdsvis sikkert køre sejren hjem. Vi taber 27-31, men med lidt skarpere afslutninger til slut, kunne det nederlag have været endnu mindre. Vi tager mange positive ting med videre, og arbejder hårdt frem mod de kommende kampe.

Næste lørdag skal vi forsøge at finde tilbage til sejrssporet, når vi tager den lange tur til København og gæster oprykkerne fra FIF Håndbold. Kampen spilles i Frederiksberg-hallerne lørdag d. 9. november kl. 14.30, så kom endelig og bak op, hvis du er i området.