Facebook

I morgen venter en yderst svær udebanetur, når vi skal en tur til Maribo for at møde Team Sydhavsøerne. Det er en direkte kamp mellem første- og andenpladsen i puljen, så der er i den grad noget på spil. Team Sydhavsøerne ligger lige nu med 29 point, mens vi selv har 35 point. Det skal dog nævnes, at Team Sydhavsøerne har spillet en kamp mere end os og HØJ, som ligger på tredje pladsen. Derfor vil vi med en sejr i morgen, kunne sætte dem næsten helt ud af spillet, i forhold til førstepladsen og den direkte oprykning.

Men for at sejren overhovedet kan komme i hus, så kræver det, at vi hæver vores niveau, i forhold til vores kamp i mandagens, hvor vores præstation ikke var imponerende.
Vi har haft en snak med cheftræner Mads Hjortshøj om mandagens kamp. Han kommer her lidt ind på, hvordan han oplevede kampen, og hvad de tager med videre til næste kamp:

”Min oplevelse af mandagens kamp var lidt, at vi hele kampen lige var et skridt efter Skovbakken, og især vores individuelle defensive niveau var noget under det, vi plejer at levere.

Derfor er jeg også skuffet, både over resultatet, men mest af alt, over vores defensive præstation. Så det er noget, vi i fællesskab skal forbedre inden kampen lørdag.”

Og forsætter:

”Ligesom alle andre kampe, så tager vi altid noget med videre fra vores kampe, uanset om vi vinder eller ej. Så vi har kigget video, evalueret og fundet nogle nedslag på ting, vi gerne vil gøre noget ved. Samtidig er vi dog også som gruppe meget fokuseret på ikke at hænge fast i, hvad der skete sidste gang, men i stedet forholde os til, hvad der skal ske næste gang.”

Nu venter næste kamp så. Og det er altså, som tidligere nævnt, Team Sydhavsøerne på andenpladsen, som venter. Sidst vi mødte dem på hjemmebane i Klink & Jensen Arena, blev det til en snæver sejr på 35-34. Hvis vi igen kan stå med de 2 point efter kampen, så er det uden tvivl et kæmpe skridt på oprykningen. Selvom kampen er vigtig, ønsker Mads ikke at kalde det en lille finale – ligesom han heller ikke forventer, at det bliver en nem kamp den her gang:

”Jeg er helt sikker på, at det bliver en tæt kamp imod TSØ. Det er et super dygtigt angrebshold, så vi skal virkelig løfte vores defensive præstation, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om at kunne komme derfra med point.”

”I forhold til om det er en finale eller ej, så forholder vi os ikke til andet end opgaven fra uge til uge. Så uanset udfaldet af kampen lørdag, så venter der en ny opgave i ugen efter, og vi kalder ikke noget for en oprykning, før vi har point nok til, at den er helt lukket. Så i vores hoveder er der 7 kampe tilbage, men det er kampen i morgen, der er den vigtigste lige nu.” Slutter Mads.

Kampen bliver fløjtet i gang i Maribo i morgen kl 15.00. Hvis man skulle have lyst til at tage til Maribo for at støtte drengene, så er man meget velkommen til det. Men ellers kan kampen følges med liveopdateringer på tophaandbold.dk.