Facebook

På søndag kommer HC Odense på besøg i Klink & Jensen Arena. Det bliver en kamp mod top og bund i puljen, hvor HC Odense har kniven for struben i forhold til at undgå nedrykning.
Men det bliver et HC Midtjylland hold fuld med selvtillid efter en fremragende kamp i Maribo mod Team Sydhavsøerne. Vi har taget en snak med vores cheftræner, Mads Hjortshøj, hvor vi kigger tilbage på den kamp;

“Kampen mod TSØ var en af de bedre præstationer, vi som gruppe har leveret. Spillerne løste deres defensive opgaver flot, og i angrebsenden var vi meget effektive og kyniske i vores afslutninger. En af de ting jeg synes lykkedes rigtig godt i kampen, var vores evne til at spille chancerne store i angrebsenden, også selvom vi blev presset af en markering for passivt spil.”

Nu venter en travl periode, hvor vi skal spille tre kampe på bare fire dage. Men Mads fortæller, at truppen er i en god forfatning og klar til de mange kampe:

“Overordnet set har truppen det fint. Det er klart, at vi begynder at komme ind i den afsluttende fase af sæsonen, og vi har haft nogle hårde kampe lige efter jul, så der er nogle spillere, der passer lidt mere på kroppen nu end først på sæsonen. Dog ikke noget der holder folk ude af hverken træning eller kamp. Kasper Didriksen træner med igen, så måske er der håb for, at han kan komme i spil i kampen på søndag mod HC Odense.”

Mads forventer ikke, at kampen mod HC Odense bliver nem, selvom det altså er top mod bund;

“HC Odense kommer til Herning efter en kamp onsdag, hvor de lykkedes med at vende et 8-måls nederlag, med 25min tilbage af kampen, til en sejr. Så de kommer helt sikkert til Herning med troen på, at de uanset stillingen har mulighed for kæmpe sig tilbage. Samtidig sker der også tit noget med de hold ,der har “kniven for struben”, hvor de nogen gange kan finde noget ekstra, når de er mest pressede af tabellen. Jeg synes dog, at ligeså vel som de kæmper med at overleve, så kæmper vi også med at få oprykningen i hus, og vi skal kunne finde niveau til at vinde på hjemmebane. Jeg føler mig dog forholdsvis sikker i at sige, at det ikke bliver en walkover. Dertil er alle holdene i 1.division for gode – også selvom det lykkedes os i den første kamp at få en stor sejr.”

Kampen bliver fløjtet i gang i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning på søndag kl 18.00.
Der er garanti for god underholdning, og forhåbenligt kan vi også tage de to point med derfra.
Du finder din billet her: https://bit.ly/BilletModOdense