Facebook

Ovenpå en fantastisk sejr efter hård fight i første kamp, venter nu sæsonens første udekamp. Og det er ikke hvilken som helst udekamp. Vi gæster nemlig en af oprykningskandidaterne og deres berygtede hjemmebane, ”Helvede i syd”.

Kigger vi på scoretavlen fra sæsonens første kamp, kom vi rigtig godt i gang og fik sat de første to point ind på tavlen. Men kigger man i stedet på spillet, så er der fortsat flere ting vi skal blive skarpere til. Vi er fortsat et nyt hold, så alt kan ikke forventes at lykkedes med det samme, men man kommer heldigvis også et godt stykke med den fight drengen leverer inden for de hvide streger.

Målvogter Nicolai Mortensen sætter følgende ord på opstarten og holdet lige ny:

”Jeg synes, at vores opstart er gået rigtig fint. Vi har arbejdet igennem på halvgulvet og i styrkelokalet. Derudover har vi spillet nogle fine træningskampe, hvor vi arbejdede på at få spillet nogle mekanismer ind. Der er naturligvis mange områder, hvor man stadig kan mærke, at vi er et nyt hold, men der er ingen tvivl om, at vi bevæger os i den rigtige retning med den indstilling, der er til tingene.”

Første udekamp byder på en rigtig svær en af slagsen, når vi gæster TM Tønder og deres berygtede hjemmebane. Tønder var i sidste sæson tæt på at vende tilbage til Herreligaen, men måtte tage en sæson mere i 1. division efter nederlag over tre kampe til KIF Kolding.

Om søndagens modstander fortæller Nicolai videre:

”Jeg forventer, at det bliver en rigtig svær kamp. Tønder er et bundsolidt mandskab og en af oprykningskandidaterne. De vil helt sikker gerne have vasket den plet væk de fik i Ringsted i sidste uge, og på deres egen hjemmebane må de siges at være kæmpe favoritter. Tønders hjemmebane er berømt og berygtet. Det er altid et rigtig sjovt sted at spille – der er god stemning og flot opbakning fra lokalområdet, så det kan vi glæde os til. Det er dog bare en kamp som alle andre, så på den måde skal vi ikke ændre noget i vores forberedelse, og vi går naturligvis benhårdt efter overraskelsen i ”Helvede i syd”.”

Kampen fløjtes i gang søndag d. 8. september kl. 16.00 i Tønder Sports- og Fritidscenter. Vil du gerne se mere fra drengenes forberedelser til kampen så følg med på instagram søndag, når Nicolai Mortensen har instatakeover.