Facebook

Vi oplevede endnu engang, at nerverne sad uden på tøjet, da vi i sidste uge spillede mod IK Skovbakken, og for tredje gang vandt med ét enkelt mål. Kampen endte 25-24, og drengene viste igen, at de kæmper til det sidste. Opbakningen fra tilskuerne var enorm i Århus, og vi forvandlede nærmest Vejlby-Risskov Hallen til hjemmebane med al den opbakning.

På søndag spiller vi den syvende kamp i sæsonen, og får denne gang besøg af Ajax København. Det er med et stort smil på læben, at vi kan sige, at der er fuldt hus blandt samarbejdspartnerne, og vi generelt oplever stor interesse for kampen på søndag.

Vores trup er sammensat af et forholdsvis nyt hold og med mange unge spillere, som vil være endnu bedre. Hør her, hvad Jonathan siger om den unge trup; 

”Vi er jo en virkelig ung trup, hvilket jo egentlig også betyder, at vi er unge og sultne efter at lære mere, og blive endnu bedre. Dette synes jeg også, at vi viser på banen, da jeg synes, at alle har noget at byde ind med og alle fighter.

Det gode sammenhold er både på og udenfor banen, hvilket betyder meget her i HC Midtjylland, og Jonathan fortæller videre; 

”Jeg synes, at vi er gode til at se hinandens styrker og svagheder, og på den måde gøre hinanden gode, så alt i alt synes jeg, at sammenholdet og ikke mindst sammenspillet på holdet er virkelig godt, da det også er en trup, hvor alle kan med alle, hvor der både er plads til sjov og spas, samtidig med, at vi er en seriøs trup.”

Vi håber på, at Jonathan og de andre drenge igen i weekenden kan vise, at de har et godt sammenspil på banen. Vi kan i hvert fald mærke, at de er klar til kamp, og vil gøre alt for, at give tilskuerne i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning en rigtig god oplevelse. 

Kampen spilles på søndag d. 13 oktober kl. 14.00 i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning. Du kan følge Jonathan Sørensen på HC Midtjyllands instagram, når han vil tage jer med på dagens forberedelser op til kampen.