Facebook


Torsdag skal vi en tur nordpå, når vi træder ind i 5. runde af Satander Cuppen. Modstanderen er Svenstrup-Godthåb IF, som til dagligt gør sig i Jyllandsserien.
Det bliver et HC Midtjylland hold fuld med selvtillid som skal i kamp. Vi kommer nemlig fra en travl periode med 3 kampe, som bød på 3 sejre og en oprykning til ligaen.

Vores cheftræner Mads er meget imponereret over, hvordan truppen har tacklet den travle periode, hvor der også lige skulle være tid til at fejre en oprykning:

“I den forgangne uge lykkedes det at sikre en oprykning onsdag og det arbejde som spillerne har leveret indtil nu kan ikke roses nok. Deres arbejdsomhed og iver efter at præstere har været fremragende og gjorde at de fortjent kunne fejre oprykningen onsdag aften/nat. At de så tilmed stod virkelig skarpt lørdag i Vendsyssel, fortæller i min optik bare en fin historie om, hvordan gruppen går til opgaverne. Så en fantastisk uge for alle på og omkring holdet.”

Nu er fokus flyttet til Santander Cup for en stund, hvor Svenstrup-Godthåb IF fra Jyllandsserien altså venter. Derfor er det også en lidt atypisk opgave, som der venter, mod et hold man ikke lige støder ind i så ofte. Mads indrømmer da også, at det ikke er en modstander, som han ikke har den store viden omkring:

“Jeg har ikke store kendskab til Svenstrup-Godthåb IF, så vi må se, hvad det er vi står overfor, når kampen starter torsdag aften.”

Med al respekt for Svenstrup-Godthåb IF, så vil de fleste nok se HC Midtjylland som storfavoritter til kampen. Det får dog ikke Mads til at tage let på opgaven. Men han håber tilgengæld, at der kan blive plads til at give nogle minutter til nogle af de unge i truppen;

“Vi har det meste af vores hold med til kampen, så forhåbenligt kan vi hive en sikker sejr hjem. Men der også 3 unge med, som vi håber, at vi kan give en del minutter på banen”

Kampen bliver fløjtet i gang i Højvangshallen, Svenstrup torsdag kl 19.30.