Facebook

Sommeren går på hæld og det betyder at en ny håndboldsæson står for døren. Vi står overfor en spændende sæson i 1. division efter oprykningen kom på plads tilbage i foråret. Vi ser frem til at starte igen og at byde jer alle sammen indenfor i Klink & Jensen Arena.

En opstart føles altid lang, men nu er vi ved at være klar til sæsonens første kamp. Der er blevet arbejdet hårdt i diverse træningslokaler og testet forskellige ting af i 4 træningskampe. Alle i truppen er blevet klogere på hinanden, og er nu rigtig klar til at kæmpe for hinanden.

Cheftræner Mads Hjortshøj fortæller om opstarten:

”Jeg synes vi er kommet godt fra land med den relativt nye gruppe spillere som vi har samlet. Vi har trænet rigtig fint siden vi startede og er nået så langt som vi har kunnet. Der er så småt flere og flere ting der begynder at se godt ud. Den næste fase handler i høj grad om at vi får målt os ift. vores konkurrenter og får testet vores spil i kampe der tæller. Jeg synes vi er nået langt, men er også bevidst om at vi stadig har en del arbejde at gøre.”

Nu er ventetiden frem mod sæsonstarten endelig forbi, og vi er klar til at byde HC Odense indenfor. Mødet med HC Odense byder på et gensyn med flere velkendte ansigter, og det bliver også en speciel kamp for Mads, når hans lillebror står som træner på modsatte side.

Mads Hjortshøj fortæller om HC Odense:

”Kampen mod Odense bliver formentlig en tæt kamp. Odense er et stabilt hold, der sluttede rigtig flot af i den forgangne sæson og lykkedes med at undgå nedrykning til trods for svært slutprogram. De kan gå ind i den nye sæson med få nye ansigter og hvis de kan fortsætte hvor de slap, så bliver de en svær modstander. Jeg håber dog at vi er godt rustet til udfordringen og forventer en tæt kamp, med mange hårde dueller, stor fokus på de defensive opgaver i begge lejre og hvor det kræves at folk er villige til at ofre sig når der skal laves mål.”

Kampen spilles i Klink & Jensen Arena søndag d. 1. september kl. 14.00. Vi glæder os til at se jer alle. Har du ikke bestilt et sæsonkort endnu, kan det stadig nås. Se mere lige her.