Facebook

Fjerde kamp ud af syv mulige er nu endt med den mindst mulige forskel. Hvor vi i de tre første opgør tog 1-målssejren måtte vi i søndags se os slået med netop samme margen, da vi havde besøg af Ajax København. Nu venter et opgør mod Odder Håndbold, når vi skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet.

Vi synes bestemt at vi har fået en mere end godkendt start på den nye tilværelse i 1. division. 10 point i de første 7 kampe rækker pt til en 3. plads, med blot 2 point op til nr. 1. Flere mener at vi har overpræsteret, men sandheden er, at spillerne og trænerteamet har knoklet for at nå dertil, hvor holdet er i dag.

Målvogter Frederik Hummelmose sætter følgende ord på sæsonstarten:

”På trods af sidste uges nederlag på hjemmebane mod Ajax, så har vi på mange parametre fået en rigtig god start på den nye sæson i 1. division, hvor vi har skrabet 10 point sammen på blot 7 kampe. Dette skyldes, tror jeg, flere ting; gode taktiske overvejelser fra trænerne, god bredde og fight hos spillerne, samt et stærkt sammenhold på hele holdet. Og i takt med at vi får spillet flere kampe, bliver vi bedre sammenspillet, og vi får mere hår på brystet. Vi vil også gerne på holdet sige stor tak til alle, der er troppet op til hjemme- såvel som udekampe. Det betyder enormt meget for os, og det er fedt til hver hjemmekamp at få at vide, at der er flere i hallen end sidste gang.”

Vi er opsatte på at revanchere sidste weekends nederlag, når vi på søndag gæster Odder Håndbold. Søndagens modstander har en historik som et stærkt 1. divisionshold, der oftest kæmper med om topplaceringerne. På nuværende tidspunkt er de at finde på rækkens 12. plads.

Om søndagens opgør fortæller Frederik videre:

”På søndag spiller vi mod Odder på udebane. Her tror vi på, at vi har en god chance for at hive 2 point med hjem til Herning. Odder er, på trods af en pointfattig start, et rigtig fint håndboldhold med dygtige individuelle spillere, som vi skal have styr på. Derudover er de utvivlsomt sultne efter point, som de vil kæmpe hårdt for. Der er ingen tvivl om, at vi skal overmatche dem på vilje, fight, boldsikkerhed og sammenhold, hvis vi vil tage sejren.”

Kampen mod Odder Håndbold spilles søndag d. 20. oktober kl. 15.30 i Spektrum Odder. På kampdagen vil Frederik Hummelmose tage jer med bagom hans forberedelser, når han har takeover op vores instagram.