Facebook

Det er kun 2 dage siden vi sidst var i aktion, og der er ligeledes kun 2 dage til vi igen går på banen. Vi kommer med et nederlag i bagagen, og en stor revanchelyst. Det gælder både ovenpå sidste nederlag, men også sidste opgør med torsdagens modstander fra Skive FH.

Kort før jul gik vi til kamppause med selvtillid ovenpå en flot sejr over Tønder. 2020 startede dog ikke som 2019 endte, og vi måtte indkassere et nederlag, da vi i søndags gæstede Otterup. En kamp der var præget meget af brændte chancer, og hvor kun 5 minutter blev kampafgørende.

Målmand Nicolai Mortensen fortæller følgende:

”Jeg synes, at vi står ganske godt rustet til den sidste halvdel af sæsonen. Vi har hele tiden vidst, at det er et rigtig hårdt program, der venter os her i januar, så selvom vi led et hårdt nederlag i Otterup i weekenden, så er der ingen pause eller ro. Det er tilbage til træningslokalet og forbedre de små marginaler, der skal til, så vi kan fortsætte de fine takter fra før jul. Der er en god tro på tingene og som altid et stærkt sammenhold, der nok skal føre os videre.”

På torsdag venter en af sæsonens helt store kampe, når vi hjemme i Klink & Jensen Arena tager imod lokalrivalerne fra Skive FH i et vaskeægte topopgør. Skive kommer til kampen med en nylig sejr over TMS Ringsted, men vi er klar til at tage kampen op inden for stregerne. Sidste opgør mod Skive var tæt og intenst, og det er kun marginaler til sidst, som gør at de to point blev i Skive.

Nicolai sætter følgende ord på torsdagens opgør:

”Hvis man kan tale om, at vi i weekenden spillede på en af de sværeste udebaner i rækken, så hersker der vist ingen tvivl om, at vi torsdag aften skal spille en af de sværeste kampe på hjemmebane. Skive er et hold jeg personligt kender godt, da jeg er født i byen og stadig har bekendtskaber i truppen. Det er for mig at se det bedste hold i rækken, hvilket de også bekræftede med sejren over Ringsted i fredags. De har en stor bredde og nogle af rækkens største profiler. Vi viste dog i Skive hallen, at vi kunne være med og faktisk foran i store dele af kampen, så vi har selvfølgelig tro på tingene. Vi vil kæmpe med alt, hvad vi har og håber på, at der kommer en masse mennesker i hallen og hjælper os det sidste stykke, når kampen spidser til.”

Topopgøret mod Skive FH spilles torsdag aften i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning, og fløjtes i gang kl. 19.00. Vi oplever en god interesse fra kampen, så kom gerne i god tid. På kampdagen kan du følge Nicolais forberedelser og hverdag, når han tager dig med på insta-takeover. Find vores instagram lige her.