Facebook


OPTAKT: “VI HAR FOR LÆNGE SIDEN AFTALT, AT VI GERNE VIL VINDE ALLE KAMPE”

Lørdag er det endelig blevet tid til, at HC Midtjylland skal i aktion i Klink & Jensen Arena, når Roskilde Håndbold kommer på besøg. I mellemtiden har vi sikret os oprykningen til Danmarks bedste liga. Derfor håber vi på at se mange i arenaen, så drengene på banen kan få den hyldest, som de fortjener.

Som optakt til kampen har vi taget en snak med vores cheftræner Mads Hjortshøj for at få en status på truppen her i slutningen af en lang sæson, hvor også covid-19 har spillet ind.
Mads fortæller følgende om truppens status:

”Det har rigtig nok været en lang sæson, så der er selvfølgelig nogle kroppe, der er ved at være lidt slidte. Dog synes jeg, at truppen virker fit og stadig med overskud til at træne både i hallen og i styrkelokalet. Så vi går ind med fin energi til de sidste kampe.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt holdet er ”gået på ferie”, fordi oprykningen er sikret, så garanterer Mads, at folk, der kommer i Klink & Jensen Arena på lørdag, nok skal se en flok sultne spillere, som vil gå 100% efter sejren.

Vi har for længe siden aftalt, at vi gerne vil vinde alle kampe, og at vi gerne vil levere et godt produkt, når vi spiller på hjemmebanen. Så vi kommer ikke til at “slå op i banen”, fordi vi er i mål med oprykningen.”  fortæller Mads.

Og selvom det er top mod bund, så forventer cheftræneren bestemt ikke, at det bliver en let kamp.

”Roskilde ligger pt til nr. 11, og kæmper for at slippe fri fra nedrykningsspillet. Så jeg forventer, at det bliver et Roskilde hold, der kommer med alt, hvad de har for at forsøge at få point. Så vi skal som altid gøre os umage for at sikre os en sejr.” 

Kampen bliver fløjtet i gang lørdag kl. 14.00.
Vi håber at se mange i Klink & Jensen Arena i morgen, som vil hjælpe med at hylde drengene for oprykningen.

Du finder billetter her.