Facebook

Det lyder måske underligt ovenpå den fornemme sæsonstart vi har fået med maksimumpoint i vores tre første kampe. Men grunden skal findes tilbage i den sidste træningskamp inden sæsonstarten, hvor vi tabte klart til fredagens modstander Skive FH.

Ovenpå to helt lige kampe og med afgørelser i de sidste sekunder, tog vi i fredags to mere sikre point, efter en flot 32-26 sejr over Otterup HK. Sejren kom i hus efter en stærk indsats i begge ender, hvor vi stod godt imod deres 7 mod 6 spil, samt fandt flere løsninger på deres 5-1 forsvar.

Om opstarten og sæsonstarten fortæller playmaker Mikkel Madsen:

”Generelt synes jeg, at vi har haren god opstart og sæsonstart og med 6 point i 3 kampe, kan vi kun være tilfredse. Jeg synes dog ikke, at vi har nået vores topniveau endnu, og der er plads til at lægge endnu flere lag på i begge ender af banen og kontrafasen. Jeg synes dog generelt at vi træner godt og jo mere tid vi har sammen på banen, jo færre fejl kommer der.”

Fredag aften venter endnu et formodet tophold, når vi gæster Skive FH. Skive har fået en blandet start på sæsonen og har indtil nu samlet tre point sammen, efter en sejr, et nederlag og et uafgjort resultat.

Mikkel fortæller videre om fredagens kamp:

”Jeg glæder mig til kampen fredag og føler vi har lidt at revanchere fra træningskampen før turneringsstart, hvor vi ikke rigtigt var tæt på dem. Jeg tror meget, at det handler om, at vi skal være med i kampen hele tiden, for Skive har potentiale til at skabe er større forspring over en kort periode i kampen, men kan vi være med i deres gode perioder, har vi også en chance for at afgøre det til vores fordel til sidst.”

Vi møder Skive FH i Interfjord Arena fredag d. 20. september kl. 19.30. Hele fredag kan du følge Mikkels forberedelser op til kampen, når han tager alle med på takeover på vores instagram.