Facebook

Nerverne har siddet helt uden på tøjet i slutminutterne af sæsonens to første opgør, efter to afgørelser i sidste sekund. Fredag aften møder vi hjemme Otterup HK, og forventningerne til den kamp, er at det endnu engang blive tæt og spændende.

Opgøret ude mod TM Tønder var næsten en kopi af sæsonpremieren mod Odense. Efter at have været bagud gennem store dele af kampen, vender det til en sejr i kampens sidste sekunder. Kigger vi derfor på tabellen står vi nu med 4 point efter 2 kampe og med en målscore på +2.

Højre fløj Kasper Fruerlund Kristiansen sætter følgende ord på sæsonstarten:

”Jeg synes, at vi har haft en god opstart, hvor Mads og Søren sammen med holdet har arbejdet hårdt med at få kemi i den ellers næsten nye trup. Og så er der ingen tvivl om, at vi har fået en god start med 4 point ud af 4 mulige.”

Fredag aften i Klink & Jensen Arena byder på et yderst spændende opgør mod Otterup HK. Fynboerne er ligeledes kommet fra start med to sejre, over henholdsvis Odder og de helt store oprykningsfavoritter fra TMS Ringsted. Derfor må det forventes, at det er to hold der går på banen fyldt med selvtillid.

Kasper fortæller videre om fredagens kamp:

”Kampen på fredag bliver en mindst lige så spændende kamp, som de to forrige. Det er to hold, der har fået maksimumpoint indtil nu, så det bliver en kamp, hvor man kommer til at se to hold, der vil gøre alt for at få sejren i hus og fortsætte stimen. Vi håber selvfølgelig på en mindst lige så god opbakning, som sidst mod Odense, så vi sammen med publikum forhåbentligt for kæmpet os til sejr.”

Kampen spilles fredag d. 13. september kl. 19.30 i Klink & Jensen Arena. På kampdagen er det muligt at følge Kasper Fruerlund Kristiansens forberedelser, da han laver instagram takeover.