Facebook

Sidste kamp blev spillet i Odder, hvor vi tog to point med hjem efter at have vundet 23-29. Nu har vi haft små 14 dages kamppause, hvilket har gjort, at vi har kunne forberede os endnu mere til den kamp, der venter os på lørdag mod 1. divisions nr. 1, TMS Ringsted. 

Det bliver en spændende kamp på lørdag, når to af rækkens bedst placerede hold møder hinanden. Vi tager imod puljens nr. 1 med 14 point, og har selv 12 point. Vi er kommet imponerende godt fra start, og spillerne og trænerteamet har virkelig lært hinanden godt at kende, hvilket også viser sig på banen. 

Rasmus Madsen kan mærke, at overgangen fra 2. Division til 1. Division har betydet, at man skal være  helt klar til hver kamp, ellers vinder man ikke. Han udtaler: 

”Det er klart, at der er kommet flere og bedre hold til eftersom, at vi er rykket op og modstanderne er blevet noget dygtigere. Dette er med til, at vi skal stå meget bedre i forsvaret, end vi gjorde sidste år, og ikke kan have nogle kampe, hvor vi kun kan spille på 70% for at vinde.”

Vi får brug for at være 100% klar, som Rasmus fortæller, når vi får besøg af de helt store oprykningsfavoritter fra TMS Ringsted, som ligger nr. 1 i puljen med 14 point. De har samtidig tidligere HC Midtjylland-spiller Niolai Nørager skrevet på holdkortet, som har scoret i gennemsnit næsten 9 mål i hver kamp her i sæsonen, så det er vigtigt, at vi står stærkt i forsvaret og får ham lukket ned. 

Om lørdagens opgør fortæller Rasmus Madsen videre: 

”Kampen på lørdag bliver en svær kamp, hvor TMS Ringsted kommer med en masse erfaring og med mange gode resultater i bagagen. Det bliver en svær forsvarskamp for os, da TMS Ringsted laver mange mål, og dermed vil forsvaret have en afgørende faktor i kampen. Jeg tror og håber på, at vi med god hjælp fra tilskuere og sponsorer kan byde TMS Ringsted op til dans, og forhåbentligt tage de to point i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning. Vi vil i hvert fald gøre vores bedste.”

Kampen mod TMS Ringsted spilles på lørdag d. 2 november kl. 14.00 i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning. I kan følge med på instagram, hvor Rasmus Madsen har insta-takeover, og vil vise jer, hvad han laver på en kampdag.