Facebook

Søndag eftermiddag lød startskuddet til den nye sæson, da vi hjemme i Klink & Jensen Arena tog imod HC Odense. Efter en nervøs og hård start går vi til pause nede med 10-13. Der bliver fightet hele kampen igennem og efter en gyserafslutning tager vi en 25-24 sejr og de to point.

Kampens start bærer præg af startnerver, og Odense er klart det hold der kommer bedst i gang. Vi har det svært mod et aggressivt Odense forsvar og deres stærkt spillende målmand. Frederik Hummelmose skiftes ind i vores mål, og er medvirkende til at vi kun går til pause nede med 10-13.

Vi kommer bedre med i anden halvleg, men halter længe efter og har svært ved at få lukket hullet. Det sker først med 9 minutter tilbage, og derfra bølger kampen frem og tilbage med en skiftende ét måls føring. Brødrene Madsen går for alvor forrest i anden halvleg, men med en scoring i sidste sekund er det Nicolai Witt der afgør opgøret og sikre os en 25-24 sejr.

Næste opgave for vores drenge er allerede om en uge, når vi skal på første udebanetur. Bussen kører mod grænsen, hvor vi gæster TM Tønder søndag d. 8. september. Kampen fløjtes i gang kl. 16.00.