Facebook

Nicolai Mortensen har valgt at stoppe i HCM.  

Nicolai valgte at sige ja til at hjælpe HCM resten af sæsonen 2021/2022, da det viste sig, at HCM’s nye målmand Rene Villadsen ikke ville blive klar til sæsonstart. Nicolai har nu valgt at stoppe igen i HCM med virkning fra udgangen af december måned.   

Nicolai Mortensen udtaler om stoppet i HC Midtjylland:

“Da klubben kom til mig i slutningen af juli måned og fortalte om den situation, de var havnet i med at Rene var skadet, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg gerne ville hjælpe klubben på trods af, at jeg allerede var i fuld gang med min civile karriere, og der var fart på hjemmefronten.

Det har været fantastisk at kunne hjælpe til, men jeg har det også sådan, at jeg ikke bare vil være træningsspiller, når jeg er med, så er det for at stå på mål, og med Rene tilbage i fulde omdrejninger, så havde jeg en snak med Mads omkring min situation, og det er klart, at både Rene og Frederik har kontrakt til og med næste sæson, så det er dem, som klubben satser på, og sådan skal det også være.  

Vi blev derfor enige om, at jeg igen lægger skoene på hylden, vender mit fulde fokus tilbage til familien og mit civile erhverv, men at der var en åben invitation til Mads om, at han bare kan ringe, hvis der igen bliver brug for mig, og det passer ind i mit liv.”

Formand Kim Simonsen er ked af at Nicolai igen stopper og udtaler: 

“Vi var rigtigt glade for at Nicolai var mere end klar til at ændre sine prioriteter, da vi fik problemer på målmandsposten, men var nok også godt klar over, at Nicolais prioriteter ville ændre sig, når en gang at Rene var klar igen.  

Med Nicolai vidste vi, hvad vi fik – en klassemålmand og ikke mindst en klasse gut – der vil klubben det bedste, og vi har fuld forståelse for at Nicolai gerne vil stå på mål, når han spiller og træner, og han har jo vist, at han har niveauet i de kampe han har spillet for os i denne sæson.

Med Rene klar igen, så var der ikke længere en garanti for at Nicolai var med hver gang, og så er var det helt naturligt, at hans fokus og prioriteter ville ændre sig – vi kan kun takke Nicolai for at være klar til at træde til, da vi havde brug for det, og skulle vi få brug for det igen, så har vi stadigvæk hans nummer.” 


For yderligere information kontakt venligst: 

HC Midtjylland  
Kim Simonsen
Formand 
Telefon: +45 2014 5335