Facebook

Det er med glæde vi kan offentliggøre, at HC Midtjylland har forlænget aftalen med Rasmus Madsen, så Rasmus også de næste 3 sæsoner trækker HC Midtjylland-trøjen over hovedet.

Rasmus har været med fra håndboldligaen, turen i 2. division og har nu udviklet sig til en profil ikke bare for HC Midtjylland men i hele i 1. division. Rasmus har været og er stadig en vigtig brik i genrejsningen af klubben, og er et af de unge talenter, der er en del af klubbens DNA.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen af Rasmus Madsen: Rasmus har de senere år brugt tiden udenfor banen på at blive stærkere, og er en af de unge, der har stået i mesterlære. Rasmus har bygget på sit forsvarsspil og har dermed udviklet sig til en spiller, der kan tage del i opgaverne i begge ender. Der skal stadig bygges nogle ekstra kilo på kroppen og ligges lag på i begge ender, men jeg er sikker på, at Rasmus fortsætter den udvikling, der er i gang, og vil blive en endnu vigtigere brik på holdet i de kommende sæsoner.

Formand Kim Simonsen er også rigtig glad for at det er lykkedes at forlænge med Rasmus Madsen og udtaler: Rasmus er den første, vi har forlænget med – en spiller der er indbegrebet af det nye HC Midtjyllands DNA – en ung lokal spiller med stort potentiale, der vil fremad både på og udenfor banen. Rasmus er vokset kolossalt siden han som helt ung og uprøvet blev hevet ind på holdet i håndboldligaen. Vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte yderligere 3 år hos os, og vi håber at han kan være med til at bringe klubben tilbage i det helt fine selskab. At han har lavet en 3 årig aftale viser også, at han har det godt i klubben og kan se potentialet.

Rasmus Madsen udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Jeg føler mig rigtigt godt tilpas i klubben, på holdet og er glad for samarbejdet med både Søren og Mads. Nu glæder jeg mig bare til at vi sammen kan tage sidste skridt helt op mod toppen af dansk håndbold – at vi i sidste sæson endte på 3. pladsen som ny oprykker viser jo bare, at det tog, der er sat på skinner har pilen rettet det rigtige sted hen.

Med den rette opbakning kan alt lade sig gøre, og jeg vil super gerne være med til at vise både holdet og klubben frem i den nye arene i de kommende sæsoner.

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Mads Hjortshøj

Cheftræner

Telefon: +45 26334866