Facebook

Dagens to halvlege mod HØJ var vidt forskellige fra begge hold. Hvor første halvleg var præget af solide forsvar og få mål, kom der mere fart i benene efter pausen. Vi er nede med 11-9 i pausen, men med en straffescoring 10 sekunder før tid afgør vi det til slutresultatet 21-23.

Vi skulle vist lige have de mange kilometer i bus ud af benene i kampens indledning, hvor vi har svært ved at trænge igennem et hårdtarbejdende HØJ forsvar. Samtidig er de hurtige fremme af banen, og er specielt farlige i deres andenbølge. Vi står senere i halvlegen bedre imod og går kun til pause nede med 11-9 efter at have været nede med 4 få minutter før pausefløjt.

I anden halvleg har vi nemmere ved at bryde gennem deres forsvar, og i den anden ende byder Nicolai Mortensen godt ind med redninger bag et hårdtarbejdende forsvar. Vi kommer for første gang foran i kampen efter 39 minutter. Herfra bølger kampen frem og tilbage med skiftende føringer, inden Sebastian Jensen på straffekast afgør kampen med 10 sekunder igen. Med en sejr på 21-23 sætter vi to dejlige point på kontoen.

Nu venter en lang bustur hjem, inden vi allerede på fredag igen tager på tur. Vi gæster HC Odense i Odense Idrætshal fredag d. 13. december kl. 19.30.