Facebook

Søndagens kamp mod Odder Håndbold startede yderst tæt og med stor fysik. Vi havde svært ved at bryde igennem Odders forsvar i første halvleg, men efter et brændt straffe fra Odder i sidste sekund, går vi til pause helt lige, 14-14. I anden halvleg lykkedes rigtig mange ting for os, og vi vinder derfor ganske sikkert 23-29.

Første halvleg er en yderst tæt affære, men hvor begge hold skiftes til at tage føringen og også med 2 mål. Vi kæmper i perioder med deres fysisk stærke forsvar og samtidig at få den ind på en velspillende keeper. I modsatte ende oplever vi flere gode aktioner på i og udenfor feltet. Et straffekast efter tid på overliggeren fra Odder betyder at vi kan gå til pause helt lige med stillingen 14-14.

Anden halvleg er en anden fortælling. Med blot en enkelt scoring fra Odder de første 10 minutter giver os et forspring på 4 mål, som Odder aldrig får indhentet igen. På en dag, hvor de normale målsluger ikke helt lykkedes, så er der andre der går forrest og gør en stor forskel. Vi oplever en mindre målpause med 10 minutter igen, og da Odder kommer på -2 er der pludselig spænding igen. Men herfra lukker forsvaret og Frederik Hummelmose i målet helt af, og vi kan derfor køre en sikker 23-29 sejr hjem.

Nu venter næsten 14 dages kamppause, inden vi kan byde velkommen indenfor i Klink & Jensen Arena, Sportscenter Herning til et yderst spændende topopgør. Lørdag d. 2. november kl. 14 får vi nemlig besøg af de helt store oprykningsfavoritter fra TMS Ringsted, som har tidligere HC Midtjylland-spiller Nicolai Nørager på holdkortet.