Facebook

I en propfyldt Klink & Jensen Arena hentede vi fredag aften 3 sejr ud af 3 mulige i den nye sæson i 1. division som oprykkere. Efter en hård start vender vi skuden og går til pause foran 14-11, og den føring bliver blot større i anden halvleg, og vi ender med en sejr på 32-26 over Otterup HK.

Fredagens kamp startede en anelse nervøst og med 2 udvisninger til stregspiller Jeppe Krogh efter blot 6 minutter, så det ud til at blive en svær aften. Men efter at have indhentet Otterups føring, trækker vi en smule fra og har en flot 14-11 føring med ved pausen.

Vi får en kanon start på anden halvleg og trækker yderligere fra. Halvvejs i anden halvleg udbygger Mathias Petersen føringen til 8 mål. Herefter følger en periode, hvor tingene ikke fungere på samme niveau, og hvor Otterup får nogle lidt for nemme mål. Med 8 minutter igen modtager Jeppe sin 3. udvisning ved en 5-måls føring, men det ryster ikke drengene. På trods af et helbanepres fra Otterup i slutminutterne holdes hovederne kolde, og vi kører en flot 32-26 sejr hjem.

Mange spillere markerer sig flot i aftenens kamp, og det er gældende i begge ender. Nicolai Mortensen brillerer i målet med mange lækre redninger og krydrer en flot indsat med hele 3 scoringer fra eget felt. I modsatte ende havde Sebastian Jensen endnu en aften med en korrekt indstillet højre arm og bidrager med 9 scoringer. Man kan fremhæve mange spillere, som gør en kæmpe forskel, men det er samtidig også en flot holdindsats der bidrager til sejren.

Ovenpå fredagens kamp omtaler cheftræner Mads Hjortshøj sine spillere som krigere, og det er bestemt også den følelse man sidder med som tilskuere til kampen. Der arbejdes benhårdt i forsvaret for at løse Otterups 7 mod 6 spil, og alle smider sig for at nå de løse bolde. Man har en fantastisk følelse at, at det virkelig er et hold der vil ofre sig for hinanden.

Oveni det flotte spil på banen oplevede vi fuld opbakning fra sponsorer, samt en næsten udsolgt Klink & Jensen Arena. Alle fremmødte bidrog til at skabe en fantastisk stemning. Alt i alt var det en sublim kulisse at spille kamp i, og det håber vi selvfølgelig fortsætter igennem sæsonen. Med alles opbakning kan vi sammen skabe en ultrastærk hjemmebane og gøre Klink & Jensen til en svær udebane.

Vi indtager netop nu en tidlig førsteplads i 1. division, efter maksimumpoint i de tre første kampe. Næste opgave for vores krigere er på fredag, når vi gæster Skive FH. Skive regnes for et af de hold, der skal kæmpe med om top-tre placeringerne. Kampen spilles fredag d. 20. september kl. 19.30 i Interfjord Arena.