Facebook

U17 liga
Skanderborg – HCM

Den første svære udekamp i Ligaen var mod Skanderborg. Kampen blev indledt meget lige og holdene fulgtes pænt ad. Efter en skidt periode, hvor vi har svært ved at få fat i forsvaret og sat taklingerne, samt brændt nogle store chancer i den anden ende, trak Skanderborg fra og fik opbygget en 7 måls føring. Vi får lidt mere styr på det op mod pausen og får mindsket hjemmeholdets føring.

I anden halvleg er vi hele tiden et skridt bagud og halter efter med 2-3 mål. I en periode med ca. et kvarter igen har vi muligheden for at hente Skanderborg, men misser den bl.a. ved at smide 2 kontrachancer væk og misse en helt åben chance i overtal. Vi ender fortjent med at tabe kampen 25-22 i en kamp, hvor vi aldrig finder rytmen i hverken forsvaret eller angrebet, men sidder alligevel tilbage med en fornemmelse af, at vi kunne have vundet kampen med en smule mere skarphed.

Næste kamp for holdet bliver den 10. februar, hvor de skal en tur Mors, hvor HF Mors/Skuym venter.