Facebook

U17 Liga med vigtig sejr over VIES

Det var en direkte kamp om pladserne til U17 DM i Gudme slut april, der var på spil torsdag aften i Klink & Jensen Arean – holdet der vandt kampen ville stå med de bedste kort på hånden til at følge Skanderborg på vejen til DM. De to hold er kendt for at score mange mål, så der skulle scores på alle chancer eller også skulle der dækkes godt op, så der var nervøsitet på fra kampens start.
HCM har gennem sæsonen været en langsom starter, men torsdag kom HCM bedst fra start og var hurtigt foran med 3 – men VIES kom retur igen, og så var der udlignet. Masser af flotte mål igennem hele 1. halvleg , hvor det mod slutningen af halvlegen var HCM, der fik bedst styr på forsvaret og vi går til pause foran 20-15.

Vi plejer at være skarpe fra 2. halvlegs start – men igen alt var anderledes denne torsdag aften – så vi kommer skidt ud til 2. halvleg og inden vi får set os om, så er vi kun foran med 1 og resten af halvlegen bliver det en jagt på at komme afgørende foran – det lykkes til sidst – hvor vi med 2 minutter igen er foran med 3 og havde vi været lidt mere effektive foran VIES’s mål midt i 2. halvleg, så kunne vi være trukket fra, men der blev brændt for mange chancer i en kamp vi ender med at vinde 38-36 Nu skal vi have et point i de sidste 4 kampe for at sikre os billetten til DM, og den kan vi sikre os allerede søndag, hvor vi møder Skanderborg i Klink & Jensen Arena kl. 16.25