Facebook

U17 Liga HCM 36 – 25 Kolding

Efter en lang jule -og corona pause, med kun en enkel træning i benene, var det igen tid til at trække kamptrøjen over hovedet.
Nu hedder det liga og modstanderen var Kolding. En modstander som vi ikke kendte noget særligt til, så det var et spændt HCM hold der gik på banen.

Vi startede kampen glimrende og bragte os hurtigt i front og havde det ikke været for, at der blev brændt meget på åbne chancer, kunne kampen reelt ha været afgjort inden pausen. Vi går dog alligevel til pause med en solid føring på 16-11.

Vi starter igen godt efter pausen og afgøre kampen i løbet af de første 10 min. Resten af kampen bliver der byttet lidt for meget mål. Men alt i alt er vi rigtig glade for, at slippe fra første kamp med en klar sejr.