Facebook

U17 Liga sejrede sikkert mod HEI

Søndag var U17 liga en tur i Bellevue hallen for at møde HEI – en kamp som holdet skulle vinde for fortsat at være med i kampen om de to pladser til DM i april måned i Gudme – men det var ikke en god start vi får, og kommer hurtigt bagud. Vi skulle lige finde vores ben efter at vores normale højre back Markus Ibsen ikke var med som følge af en 2 dags karantæne – fik rettet til og fik rettet op på forsvarsspillet, og stille og roligt fik vi os kæmpet ind i kampen igen på stærkt spil af Hector og Christopher, så vi går til pause foran 14-12.

Fra anden halvlegs start var vi til gengæld helt klar – og hurtigt får vi bragt os foran 24-15 – vi står stærkt i midterblokken med Bertram og Christian Brandt og i angrebet byder alle mand ind med flotte aktioner. Stærke gennembrud af Aske og Nicolaj Lens samtidig med at Laurits, Chris og Hector fortsat er sikre på deres afslutninger. HC stepper op i målet og når op på 3 straffekastredninger og 5 assists på udkast. Vi er det meste af 2. halvleg foran med 10 scoringer og vinder fortjent 30-22.