Facebook

Actona, der er gået ind som ny Stjernepartner i klubben, synes rigtigt godt om idegrundlaget for klubben – nemlig det at unge talenter kan prøve sig af på øverste hylde – et element som Actona selv praktiserer udtaler Søren Damgaard fra Actona. 

Vi tror på det med at give de unge chancen for at udvikle sig, og med den vision som HCM har for ungdom og ikke mindst talentudviklingen var det en oplagt mulighed for os at gå ind og støtte op om projektet. Vi ser frem til at HCM med Talent 2024 kan realisere planerne om at vende retur til håndboldligaen igen, ligesom vi ser frem til at møde de andre sponsorer i den nye arena. 

Direktør Peter Andersen er stolt over at Actona har valgt at støtte op om HCM og ikke mindst støtte op om Talent 2024 projektet. Vi har gennem længere tid arbejdet på talentprojektet, hvor vi har nogle af de dygtigste talenter i landet tilknyttet, hvorfor det er en stor glæde, at der også er andre end os, der synes om projektet og gerne vil bakke op om dette. Ligesom som XX fra Actona glæder sig til den nye Arena, så glæder vi os også til at kunne byde velkommen – ikke mindst i den nye Erhvervs Lounge, der vil stå knivskarpt til den kommen sæson, hvor vi giver den endnu et nøk opad med aktiviteter for sponsorerne.   

Med venlig hilsen

Kim Simonsen 

HC Midtjylland

Holingknuden 3

7400 Herning