Facebook

Verdo har indgået sponsoraftale som Stjernepartner i HC Midtjylland.

I en tid, hvor der er generel usikkerhed om udviklingen i samfundet og ikke mindst i sportens verden på grund af Covid-19, er det glædeligt, at Verdo bliver ny Stjernepartner i HC Midtjylland.

Ledelsen i HC Midtjylland har gennem den seneste tid haft en god dialog med Verdo om værdierne og målsætningen for klubben. Baseret på samtalerne har parterne fundet frem til et værdifællesskab, hvilket nu har udmøntet sig i Stjernepartner-aftalen.

Salgs- og Produktmanager i Verdo Janne Ranegaard siger:

”Vi har et ønske om at bidrage til sports- og fritidsaktiviteterne i Herning-området. Opbygningen af klubben, værdier og visioner for fremtiden samt præstationerne både på og udenfor banen har til sammen gjort, at vi nu indleder samarbejdet med HC Midtjylland.

”Både sportsligt og kommercielt har klubben formået at løfte sig, og vi vil gerne støtte de lokale håndboldklubber. Vi håber, at vores bidrag som Stjernepartner i HC Midtjylland medvirker til at realisere de sportslige mål for klubben.

Direktør Peter Andersen er glad for opbakningen fra Verdo.

”Lige fra det første møde med Verdo var vi klar over, at vi havde samme tanker og ideer om et samarbejde. Vi er derfor glade for, at vi sammen kan lægge endnu et lag på den sponsormasse, der er i klubben.”

”At Verdo nu bliver Stjernepartner, ser vi som et skulderklap til vores arbejde på og udenfor banen. Vi har formået at løfte det kommercielle setup, vi vækster i Erhvervsklubben, vi får skabt samhandel på tværs af sponsorerne, og så spiller vi en rigtig god gang seværdig håndbold på banen.”

”Desværre er vi pt. kommercielt begrænset af Covid-19, hvilket gør, at mange af de tiltag og publikumsoplevelser, vi ønsker at gennemføre, ikke kan lade sig gøre. Vi kan dog se, at opbakningen fra tilskuerne til spillerne på banen fortsat er intakt. Det viser en tro på klubben og det kommercielle setup, vi har – ligesom vi er meget stolte af den opbakning, vi har i lokalområdet.”

”Vi ser frem til, at Verdo i det kommende år vil være med til at bidrage til udviklingen af klubben.”