Facebook

HC Midtjylland forlænger hovedsponsoratet med Vestjysk Bank for den kommende sæson.

Vestjysk Bank har sammen med afdelingsdirektør Jørgen Nissen været en af katalysatorerne for genskabelsen af HC Midtjylland – Banken meldte sig tidligt i forløbet klar omkring hovedsponsoratet og Jørgen Nissen involverede sig ligeledes aktivt i Erhvervsklubben som en aktiv samarbejdspartner.

Efter knap 2/3 af kampene spillet i indeværende sæson, hvor HC Midtjylland ligger øverst placeret, så er målet for sæsonen på vej i den rigtige retning, og den næste måned vil vise, om vi kan indfri vores forventninger omkring en oprykning til 1. division.

Afdelingsdirektør Jørgen Nissen udtaler om forlængelsen af hovedsponsoratet: Vestjysk Bank er særdeles godt tilfreds med udviklingen i HC Midtjylland – både sportsligt og kommercielt. Da vi siger ja til at være hovedsponsor for den nystartede klub, så kunne det gå, hvilken vej det skulle – men vi har kun oplevet positive tilkendegivelser fra lokalområdet i forhold til at gå ind og støtte op om det lokale – samtidig kan vi også se, at det arbejde der er foretaget på det sportslige område i HC Midtjylland har været i top samt ikke mindst det arbejde, der er foretaget på den kommercielle side, hvor der er genskabt en lokal forankring blandt sponsorer, tilhængere og ikke mindst de frivillige.

Der er gang i netværk og erhvervsklubben og vi i banken kan også mærke den synergi, der er i at være hovedsponsor for HC Midtjylland – hvor vi kan se, at HC Midtjylland også bidrager til den kommercielle udvikling af vores nærområde, og samtidig nyder banken godt af det arbejde, der laves på både erhvervs- og privat kunder.

Vi ser frem til næste sæson som hovedsponsor for HC Midtjylland og ønsker held med at realisere de sportslige mål i resten af sæsonen.”

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for den opbakning vi møder fra Vestjysk Bank. Vi er både glade og stolte over, at vi har indfriet de forventninger som Vestjysk Bank havde, da de sagde ja til at være hovedsponsor for det nystartede HC Midtjylland og ikke mindst over at Vestjysk Bank nu har forlænget med HC Midtjylland i den kommende sæson.

Vi ser det som et kæmpe cadeau at Vestjysk Bank så tidligt går ind og forlænger med os – det viser en tro på klubben og ikke mindst det kommercielle setup vi har – vi er ligeledes meget stolte af den opbakning vi generelt har i lokal området, idet klubben er bygget op på lokal forankring.

Den lokale forankring, erhvervsklubben og netværket omkring HC Midtjylland bygges der på hver dag, og her er Vestjysk Bank og Jørgen Nissen en vigtig og aktiv partner for klubben. Vi ser frem til at Vestjysk Bank og Jørgen Nissen fortsat kan være med til at bringe endnu mere fokus på den kommercielle udvikling i klubben, samtidig med at vi indfrier de sportslige mål, vi har for HC Midtjylland.

For yderligere information kontakt venligst

Vestjysk Bank, Jørgen Nissen, afdelingsdirektør, telefon +45 2490 4905

HC Midtjylland, Kim Simonsen, formand, telefon +45 2014 5335