Facebook

Skrevet af: Jonas Kofoed Nielsen

Vi kæmper videre trods pointtabet til Grindsted og den lurende Coronatrussel. Fredag 2. oktober satser vi derfor på at genvinde tabt terræn, når vi tager imod Skive fH på hjemmebane.

Skive er blandt favoritterne til oprykning, og de har da også vundet deres første tre kampe. Det er et fysisk stærkt hold, som er godt besat på alle pladser, så der venter os en svær men overkommelig opgave.

“Vi er super ærgerlige over vores sidste kamp på hjemmebane, så vi er meget optagede af at levere en bedre præstation på fredag mod Skive”, lyder det fra cheftræner Mads Hjortshøj.

“Skive kommer til kampen med et stærkt hold, der i forhold til sidste sæson har forstærket sig på mange positioner. Så opgaven fredag bliver svær og kræver en toppræstation fra flere spillere”, vurderer han.

Opskriften på sejr

Men hvad skal der så til, for at slå de stærke skibonitter? Cheftræneren forklarer:

“Vi arbejder hårdt til træning på at få skærpet vores spil i begge ender, og vi glæder os til at teste det af i kampen fredag. Så opskriften lyder på en solid defensiv præstation, klogt angrebsspil og et fokuseret kontra og returløb gennem hele kampen.”