Facebook

U17 Liga vinder mod VIES efter en flot og intens kamp.

I går var U17 Liga en tur på VIES for at møde formstærke VIES, der senest har spillet uafgjort med Skanderborg – så der skulle kæmpes fra starten. Vi kommer skidt i gang rent forsvarsmæssigt, men får rettet til, og derfra kommer vi bedre og bedre med i kampen – bl.a. på rigtigt flot spil i begge ender af Markus Falk Ibsen, der laver 6 rene mål i første halvleg – ligesom vi får gang i kontraen – hvor både Hector og Laurits er flyvende. Der bliver kæmpet om hver millimeter i begge ender og vi går fortjent til halvleg foran 18-17.

Vi får rettet yderligere til både forsvars og angrebsmæssigt i halvlegen, så game planen for 2. halvleg var klar. Vi kommer stærkt ud efter pausen, men allerede efter 5 minutter ved stillingen 20-17 til os får Markus Ibsen desværre direkte rødt for en herretackling, hvorfor vi må spille uden den stærkt spillende Ibsen i resten af kampen – men med lidt rokeringer fik vi Hector ud som højre back og der var både Hector og Chris en evig trussel med deres hurtige fodskifte – noget som VIES ikke fik løst forsvarsmæssigt og blev de to stoppet, så var Bertram og Laurits klar til at tage over.
Med 12 minutter igen tager VIES timeout – vi er foran 29-22. De går i helbane pres, og der giver lidt grus i maskineriet, og vi begynder at brænde vores oplagte chancer, så nu lugter VIES blod, og de kommer tættere og tættere på – men med 1 minut igen, så scorer vi til 33-30 og dermed er kampen reelt lukket – VIES scorer kampens 2 sidste mål, men vi vinder fortjent 33-32. Det var en flot og intens U17 kamp med fantastisk godt spil fra begge hold, men hvor vi på dagen var en anelse skarpere end VIES