Vestjysk Bank – Danmarks stærkeste lokalbank

Vestjysk Bank

Bestyrelsesformand Kim Simonsen, HC Midtjylland:

”Vi er meget glade for partnerskabet med Vestjysk Bank og den opbakning, vi møder fra banken – både på og udenfor banen.

Lige fra vi havde det første møde med Vestjysk Bank, var vi klar over, at vi var på bølgelængde omkring de tanker og ideer, vi havde for klubben, og vi er taknemmelige for, at vi sammen kan lægge lag på år for år.

Sammen har vi nået mange af vores mål, men specielt målet om at vende tilbage i HTH Ligaen har været et stort ønske – dette mål når vi nu sammen, hvor vi i sæson 2022/23 igen er at finde i landets bedste række.  

 Samarbejdet mellem HC Midtjylland og Vestjysk Bank – Danmarks stærkeste lokalbank – er et tæt partnerskab. Vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden – ikke bare fordi det står i kontrakten, men fordi vi føler noget for hinanden.

Vi har mange fælles træk med Vestjysk Bank, men det største må være, at vi brænder for vores landsdel og de, der bor i den. Vestjysk Bank er klubbens hovedsponsor, fordi de vil os, ligeså meget som vi vil dem.”

Vestjysk Bank bakker op

Jørgen Nissen, afdelingsdirektør, Vestjysk Bank Herning:

Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor i HC Midtjylland, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Det handler om viljen til at være noget for andre. Vi vil være Danmarks stærkeste lokalbank og er her i Herning det lokale pengeinstitut. Derfor støtter vi selvfølgelig de lokale interesser og de ting, der giver værdi i hverdagen.

Når Vestjysk Bank er med som sponsor, er det vigtigt for os, at der er tale om et aktivt partnerskab, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Det har stor værdi for os, at vi kan dyrke netværket omkring klubben og komme ud at møde mennesker i det lokale erhvervsliv i andre sammenhænge. Det handler om, at vi i fællesskab skal have gensidig værdi ud af samarbejdsaftalen. Det har vi fået – og får fortsat – via vores hovedsponsorat i HC Midtjylland.

Derudover oplever vi, at vores værdier – nærvær, enkelthed, handling – passer perfekt på det, vi oplever i HC Midtjylland.”

 

Om Vestjysk Bank

 Vestjysk Bank er landets 8. største bank og kendetegnet ved at være en mellemstor lokal bank med fokus på nærværende, kompetent og personlig rådgivning. Banken har 29 afdelinger i Jylland, deriblandt en afdeling på Dalgasgade 29B i Herning med 25 dygtige og kompetente rådgivere. Vestjysk Bank vil være Danmarks stærkeste lokalbank og rådgiver til daglig både privatkunder og erhvervskunder. Banken hjælper med alt fra boliglån og realkreditlån, til pension, investering og daglig økonomi. Vestjysk Bank har desuden et stort fokus på unge mennesker og tilbyder fx særlige fordele for studerende.

Læs mere om Danmarks stærkeste lokalbank, Vestjysk Banks afdeling i Herning

Se dine fordele og læs mere om at skifte til Danmarks stærkeste lokalbank, Vestjysk Bank