Facebook

Pressemeddelelse: Ny ung spiller til HC Midtjylland

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at vi henter Livio Klausen til klubben. Livio er en ung spiller, som allerede har oplevet en del, i forhold til hans unge alder. Livio har både spillede med ungdomslandsholdet og været med til ungdoms OL.

Livio har haft sin håndboldopvækst i Stoholm, men spillede os en kort periode i Viborg, inden han var forbi ISI i Ikast. Livio har os spillede i Bjerringbro-Silkeborg, hvor det blev til 6 ligakampe tilbage i 2021/2022. De sidste to sæsoner har han spillede i TM Tønder, men meddelte tidligere på sæsonen, at han gerne ville tilbage til det midtjyske for komme tættere på familien. Livio har os som tidligere nævnt, spillede for det danske ungdomslandshold, hvor det blev til 10 landskampe og deltagelse i ungdoms OL tilbage i 2019.

Direktør Peter Andersen udtaler: Vi er rigtig glade for at få Livio til klubben. Vi ser ham som en god makker til Oscar på højre back, efter at vi måtte sige farvel til Rasmus Madsen efter denne sæson. Livio er en rigtig god forsvares spiller, som er klar til at tage kampene med modspillerne. I angreb er han god til at spille sine medspillere gode, så vi glæder os at se hvad samarbejdet med de andre spillere kan give holdet. Vi glæder os til at byde Livio velkommen i klubben.

Livio har tegnet kontrakt med HC Midtjylland de næste to sæsoner.

For yderligere information – venligst kontakt direktør Peter Andersen, 25 39 96 80 eller på mail: pa@hcmidtjylland.dk