Facebook

Pressemeddelelse: Endnu en ny målmand til HC Midtjylland

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at vi har hentet endnu en ny målmand til klubben. HC Midtjylland har de næste to sæsoner lavet en aftale med målmanden Rasmus Døssing, som i dag spiller i KIF Kolding.

Rasmus udtaler: Jeg skifter til HC Midtjylland da jeg har jagtet mere spilletid, også synes jeg HC Midtjylland virker som en god klub med gode faciliteter og ambitioner om at prøve at spille med i toppen af 1. Division

Rasmus har spillede største delen af sin håndboldkarriere i KIF Kolding, kun afbrudt af en enkelt sæson i HØJ Elite, hvor han spillede i sæson 2020/2021. Derefter valgte Rasmus at sætte håndboldskoene på hylden, men fandt håndboldglæden igen, da KIF Kolding ringede og havde brug for hans hjælp, pga. af en skadet målmand.

Direktør Peter Andersen udtaler: Jeg er superglad for HC Midtjylland i samarbejde med vores nye Stjernepartner Special-Butikken Herning har haft mulighed for at hente Rasmus til klubben. Rasmus har gjort det godt i Kolding, så vi glæder os til at se hvad Rasmus kan bidrage med til holdet.

Vi ser frem til at kunne byde Rasmus velkommen i HC Midtjylland. Endnu engang stor tak til vores nye Stjernepartner Special-Butikken Herning, for at hjælpe med at hente Rasmus til klubben.

For yderligere information – venligst kontakt direktør Peter Andersen, 25 39 96 80 eller på mail: pa@hcmidtjylland.dk