Facebook

Pressemeddelelse: Ny målmand til HC Midtjylland

Det er med stor glæde at vi kan offentliggøre at HC Midtjylland har lavet en toårig aftale med Simon Vogensen Egtved fra den kommende sæson.

Simon udtaler: Jeg har valgt HC Midtjylland fordi jeg altid har haft et godt indtryk af klubben. HC Midtjylland er den rigtige klub for mig og min udvikling. Et godt set up med et spændene trænerteam og en trup med masser af gode spillere, hvilket har tiltalt mig meget, så derfor synes jeg at det er den rigtige klub for mig.

Jeg håber at jeg gennem et godt samarbejde med holdet og trænere kan ligge yderligere lag på mit spil og forbedre mig yderligere i målet.  

Simon har spillede i flere store klubber og har senest været i Lemvig-Thyborøn. Simon har os tidligere i sin karriere spillede i Sønderjyske Herrehåndbold, TM Tønder og været en tur i udlandet hvor han har spillet i Norske Nøtterøy Håndball og Runar Sandefjord Håndball. Simon har os været med på det Danske U18 landshold, hvor han i 2018, var med til at vinde Bronze.

Direktør Peter Andersen udtaler: Jeg er superglad for at Simon har lyst til at være en del af HC Midtjyllands spillertrup i de kommende to sæsoner. Simon er en spiller, som kommer med noget erfaring, da han jo både har spillede i ligaen, været i udlandet og har været med på U18 landsholdet. Jeg glæder mig til at se hvad Simon kan bidrag med, og håber at vi kan hjælpe ham med at få lagt yderlige lag på. Vi ser frem til at kunne byde Simon velkommen i HC Midtjylland.

For yderligere information – venligst kontakt direktør Peter Andersen, 25 39 96 80 eller på mail: pa@hcmidtjylland.dk