Facebook

Efter gensidig aftale stopper Andreas Madsen i HCM med udgangen af november måned. 

Andreas har været med på rejsen siden sidste sæson og har bidraget til, hvor vi sportsligt står i dag. 

Når man bruger så lang tid om ugen på håndbolden, så har vi forståelse for at Andreas ønsker at spille mere, men den rolle han var tiltænkt i HCM bliver pt udfyldt af andre. Derfor har vi lavet en gensidig aftale om at ophæve kontrakten. 

Andreas Madsen udtaler om stoppet i HC Midtjylland: Når man bruger så mange timer på håndbolden hver uge, så har man også et mål om at spille kampe og bidrage på banen, og efter jeg har haft en god snak med træner teamet omkring min situation, så har vi i fællesskab fundet en løsning, hvor jeg stopper i klubben og jeg bliver løst fra min kontrakt, og jeg tror at dette er den rigtige beslutning for mig. Nu håber jeg at gutterne kan sikre at HCM forbliver i Ligaen – det fortjener de. 

Hvad fremtiden bringer ved jeg ikke endnu, men jeg har stadig lyst til at bidrage på banen – så indtil jeg har fundet ud af dette, så har jeg mulighed for at bruge noget mere tid på mit studie. 

Formand Kim Simonsen er ked af at samarbejdet med Andreas stopper og udtaler:  Det er aldrig den rigtige model at stoppe et samarbejde midt i en kontrakt – for når man indgår kontrakten, så har begge parter jo en ide om de forventninger man har til hinanden – men nogle gange så kan de forventninger man hver især har ikke altid realiseres og derfor har vi løbende snakke med alle vores spillere omkring deres situation. 

For en spiller som Andreas der gerne vil bidrage på banen – men hvor spilletiden på det seneste har været begrænset, så bliver man nødsaget til at kigge på om vi hver især kan opfylde de forventninger som vi havde, og efter de snakke vi har haft, så fandt vi ud af, at det var bedre at ophæve samarbejdet, så Andreas har mulighed for at bruge mere tid på studie indtil han finder ud af, hvad næste skridt skal være for ham indenfor håndbolden. 

Vi takker Andreas for hans indsats for klubben og ønsker ham al mulighed held og lykke i fremtiden. 


For yderligere information kontakt venligst:
HC Midtjylland 
Kim Simonsen 
Formand
Telefon: +45 2014 5335