Facebook

HC Midtjylland har inden opstarten af den nye sæson forlænget aftalen med cheftræner Mads Hjortshøj for yderligere 2 år – så kontrakten nu løber til 30. juni 2024.

Med den øgede satsning på egne talenter og Talent 2024 projektet samt fokus på at rykke op i håndboldligaen med klubbens første hold, så er der med forlængelsen af Mads Hjortshøj skabt yderligere kontinuitet i det daglige arbejde.

36-årige Mads Hjortshøj er så småt gået i gang med tredje sæson i spidsen for HC Midtjyllands første hold samt talentchef for klubben og målet for indeværende sæson er klar – det er oprykning og øget fokus på at udbygge talentarbejdet i HC Midtjylland.

HC Midtjyllands DNA er at være med til at give talenterne i Herning, Ikast og Brande området mulighed for at prøve sig af på øverste hylde, og det vil Mads også være garant for de næste 3 sæsoner.

Formand Kim Simonsen udtaler om forlængelsen af Mads Hjortshøj: Da vi tegnede en 3-årig kontrakt med Mads for 2 år siden, var det et trænertalent, som vi havde fulgt gennem flere sæsoner – nu har Mads taget næste step på vejen og etableret sig som top træner, og vi er sikre på, at vi sammen med Mads og det øvrige team omkring holdet kan tage det sidste step og rykke i håndboldligaen – samtidig med at vi kan forsætte det eminente talent arbejde som Mads har stået for.

Vi har sat det hold, som Mads mener kan realisere målet om håndboldliga og samtidig har vi sammen med Mads fået etableret et stærkt setup på ungdomssiden – så vi føler at vi står stærkt i forhold til de kommende år, og der er vi bare taknemmelige for, at Mads har valgt at stå sammen med os omkring den udvikling. Mads har ydet en kæmpe indsats i, at vi er nået til det punkt på trappen, vi er nået nu, og vi ser det helt naturligt, at vi tager næste step sammen med Mads – ligesom vi kan se, at han også har udviklet sig fra talentfuld træner til etableret top træner – dette ligger også i tråd med vores sportslige mål om at satse på de unge talenter.

Vi er glade for den opbakning, vi har fået fra sponsorer og erhvervsliv i forhold til at kunne sammensætte holdet til den kommende sæson samt etablere vores nye ungdoms setup – dette har været stærkt medvirkende til at Mads har forlænget aftalen så han er her de kommende 3 sæsoner.

Mads Hjortshøj udtaler om forlængelsen med HC Midtjylland: Jeg havde en forventning om, hvad det var jeg gik ind til for 2 år siden, men det har overgået mine forventninger at være træner på fuld tid, og kun

skal koncentrere sig om dette. Det var jo noget anderledes end det, jeg var vant til, men det er den bedste beslutning, jeg har taget håndboldmæssigt.

Når man trives og resultaterne er der, så var det jo nemt at sige ja til en forlængelse med HC Midtjylland – det setup, der er omkring klubben fungerer og teamet omkring holdet er godt, og jeg nyder at være i hallen i det daglige ikke mindst omkring talenterne, hvor jeg har nemmere ved at se de store spring de tager end ved de mere etablerede spillere.

Nu er holdet sat og pilen peger mod oprykning – det er sidste step i den 3 trins raket jeg købte ind på for 2 år siden – og jeg kan mærke, at jeg trives med det øgede pres der er i en klub som HC Midtjylland kontra en klub som HEI – I HEI handlede det om overlevelse i rækken hvert år – I HC Midtjylland handler det om resultater og i sidste ende oprykning. Det er klart, at der er mere fokus på mig som træner i HC Midtjylland og et øget pres, men det er kun med til at udvikle mig som træner.

Jeg ser frem til fortsat at være med til at videreudvikle HC Midtjyllands første hold og klubben – samt ikke mindst arbejdet med Talent 2024, hvor vi vil prøve at flytte baren for ungdomskampe – det bliver en vild sæson vi går ind i – ikke mindst starten med åbningskamp i den nye Klink & Jensen Arena mod Flensborg efterfulgt af en kamp mod et vanvittigt godt Ålborg hold i Santander cuppen – der går lige over i turneringen – hvor vi går efter oprykning – så der er pres på fra starten.

For yderligere information kontakt

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 20145335