Facebook

07. juli 2021

Kampen HC Midtjylland – Flensburg-Handewitt i Klink & Jensen Arena flyttes til 25. august 2020   

Efter gensidig aftale med Flensborg er kampen mod Flensburg-Handewitt flyttet fra 19. august til 25. august – kampen spilles stadig kl. 19.00 i Klink & Jensen Arena – Sportscenter Herning.

Med et hårdt program for mange af profilerne på Flensburg-Handewitt – og ikke mindst OL i Tokyo – har spillerne hårdt brug for hvile inden en ny og krævende sæson venter. Med udsættelsen af kampen vil Flensburg-Handewitt derfor kunne opleves i stærkeste opstilling med alle profilerne.

Lars Christiansen fra Flensburg-Handewitt udtaler: Jeg er rigtig glad for den tilgang som HC Midtjylland har taget her -vi har et ekstremt hårdt program for langt de fleste spillere, ikke mindst i Bundesligaen men også med landskampe og CHL – så hvile er noget vi prioriterer højt for vores spillere og med en senere start af Bundesligaen som følge af OL – så har vi givet de spillere der er med til OL fri så de møder senere ind til træning end normalt – hvorfor vi har ønsket at udskyde kampen, da indvielsen af den nye Arena fortjener at vi kommer med alle spillere klar og er med til at gøre det til en festdag.

Direktør Peter Andersen, HC Midtjylland, udtaler: Da vi får henvendelsen fra Flensburg-Handewitt om at de ønsker at udsætte vores indvielseskamp for at give deres OL spillere bedre mulighed for hvile og restitution er vi ikke et sekund i tvivl om, at det skal vi bare sige ja til – det er et ekstremt hårdt program de fleste Flensborg spillere har – så der er brug for hvile, og vi ønsker jo bare, at vi kan levere det bedste produkt til vores fans og sponsorer – ikke mindst når der er tale indvielsen af den nye Klink & Jensen Arena – hvor det gerne skal være en festdag med en masse flot håndbold, og hvor selve arrangementet skal vise sig fra sin bedste side.

Med ekstra hvile til OL-spillerne – så møder de jo top motiveret op med hele arsenalet – så det bliver med håndbold på absolut øverste hylde som vi kan præsentere den 25. august – det giver en forsmag på, hvad der venter os, når vi den 29. august tager i mod CHL finalisterne og de danske mestre fra Ålborg – og netop Ålborg var jo dem, der slog Flensborg ud af CHL på deres vej til Final4.

Med udskydelsen får vi også lidt ekstra tid til at finpudse de sidste detaljer omkring hele arrangementet så der bliver mulighed for lige at give den en ekstra tand den 25. august

Der er ganske få billetter tilbage til kampen mellem HC Midtjylland og Flensburg-Handewitt – så vi forventer en fyldt hal til et brag af en indvielse. Billetter til braget mellem HC Midtjylland og Flensburg-Handewitt bestilles her.

For yderligere information kontakt venligst:

Direktør Peter Andersen (25399680)