Facebook

Cheftræner Mads Hjortshøj og assistent Søren Baadsgaard stopper i HCM ved udgangen af indeværende sæson

4 år har Mads Hjortshøj og Søren Baadsgaard stået i spidsen for HC Midtjylland, når de med udgangen af indeværende sæson stopper i klubben.

Mads tog over i sæson 2 af det ny startede projekt fra Søren Baadsgaard, og det har været en fantastisk rejse med Mads og Søren ved roret – kontinuerligt i toppen af 1. division og senest nu med ansvaret for HC Midtjyllands hold i HTH Håndboldligaen. Et mål som blev stukket ud til Mads og Søren, og som de til fulde har indfriet. 

Mads og Søren har været med til at strukturere det sportslige setup – lige fra talentudviklingen med igangsættelse af Talent2024 over strukturering af seniorsetup’et med kulminationen og oprykningen til håndboldligaen. 

Det har været en svær start for klubben efter oprykning til håndboldligaen, men med sejren over Sønderjyske i sidste spillerunde inden juleferien, fik vi endelig hul på bylden og kom på tavlen – noget der har været tæt på i flere kampe og nu endeligt er en realitet. 

Formand Kim Simonsen udtaler om stoppet med Mads og Søren efter indeværende sæson:

Vi har været rigtigt godt tilfredse med Mads og Søren igennem de snart 4 sæsoner, hvor de sammen har stået i spidsen for HCM’s førstehold i Senior rækken. Mads og Søren har været fantastiske til at få holdet til at præstere, og været en gennemgående figur i vores talentudviklingsproces, så vi har rigtigt mange ting vi takker Mads og Søren for. 

Vi har i bestyrelsen prøvet at ligge fundamentet for næste step i HCM, og prøvet at kigge ind i, hvordan vi sætter retningen for version 2,0 af det nye HC Midtjylland, og der har vi vurderet, at vi skal have en ny profil ind på trænersiden, som vil kunne give et løft på nogle punkter, som vi finder vigtige i den fremtidige udvikling.

Vi finder måske ikke en konstellation, som den vi har haft med Mads og Søren – men føler at vi har behov for at ryste posen i forhold til den lederstil, der er omkring holdet. Den næste trænerprofil/konstellation vi går efter, skal være en mere udfarende profil, og det har vi nu sat det sportslige udvalg med at kigge ind i, og så må vi se, hvordan den fremtidige struktur kommer til at se ud på seniorniveau. På ungdomsniveau vil det fortsat være Mark Iversen, der har ansvaret for at de unge talenter præsterer på højeste niveau som talentchef og transitions-manager. 

Vi kan kun takke Mads og Søren for deres indsats for HCM og giver dem de varmeste anbefalinger for fremtiden og ser frem til at vi fremover mødes i hallerne og at de på den korte bane gør arbejdet færdigt og sikrer HCM endnu en sæson i HTH Ligaen.”  

Mads Hjortshøj udtaler om stoppet i HCM:

Jeg er selvfølgelig skuffet over ikke at skulle være i klubben i næste sæson, men det har været 4 gode og lærerige år i klubben. Det har for mig været meget mere end et arbejde – det har været en fornøjelse sammen med Søren at være med til at præge udviklingen både på Senior og ikke mindst ungdomsområdet, hvor vi har fået skabt et fantastisk talentmiljø, hvor flere af de unge talenter har fået debut både i 1. division og i HTH Ligaen.

Som fuldtidstræner for første gang har jeg haft en god støtte i Søren og lært utroligt meget omkring mig selv, og været meget bevidst om at fastholde de værdier, jeg står for i denne periode, men nu er tiden inde til at prøve noget andet, og jeg er glad for de ting, som vi sammen har fået sat i søen og glæder mig til at følge med i udviklingen fremover. Men er også klar over, at der står en stor opgave foran os på den korte bane, hvor vores fælles mål er at slutte så godt af som muligt og forhåbentlig levere et ligahold i HCM også efter indeværende sæson.” 

For yderligere information kontakt:
HC Midtjylland 
Kim Simonsen 
Formand
Telefon: +45 20145335

Mads Hjortshøj
Telefon: +45 26334866